1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Houd motors tv in nederland op de kabel !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Schumi28, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, en?
   
 2. motors tv en andere motor-/autosport

  Ik vind dat er vel meer auto- en motorsport op TV uitgezonden moet worden. Dus minimaal houden en liefst uitbreiden naar standaard pakket.:pompom:
  Waarom al die hokjes en geldklopperij. Als je niet wilt kijken dan pas je je voorkeurlijst/favorieten maar aan.:mrgreen:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 mei 2009
 3. Nou wil ik hier de knuppel wel eens even in het hoenderhok gooien.:wink:
  Wat een klachten zullen we krijgen als ieder huisnummer zijn eigen lijstje wil.
  De een heeft een bepaalde zender te veel, een ander te weinig. En elke maand maar wijzigen: die ene erbij, die andere er toch maar weer af. En dan klagen dat de wijzigingen die goed zijn doorgevoerd: "Ziggo deugt niet." enz.. En ook nog: te veel berekend, niet goed berekend. Wat een feest op dit forum zal dat worden.:applause:

  Eerlijk gezegd: misschien zou dit ook wel een goudmijntje zijn voor Ziggo: flink per zender laten betalen voor elke individueel zeurwensje. Voor wat hoort wat, vraag en aanbod is sturend.

  Goed zal het in ieder geval nooit worden, want ontevredenheid zal blijven we over datgene wat juist niet op de kabel zit. Dat lijkt zwaarder te wegen dan wat wel op de kabel zit.
   
 4. Denk dat met voorkeurlijst de favorieten bedoeld worden.

  Overigens heb ik ook nog wel een knuppeltje, want zijn sci-fi en 13th street toegevoegd omdat dit de wens is van de kijkers dus op verzoek van de kijkers of puur gewoon vanwege marketing.
  Kortom,luistert Ziggo echt naar wat de klant wil en vroeg,of naar de eigen portemonnee.
  Feit is dat op de eigen pages van genoemde zenders en in de diverse mailtjes die ik van ze gehad heb,het andersom is geweest.
  Steeds waren 13th street en sci-fi in onderhandeling met Ziggo en ging het alternatief steeds van hun uit,en niet van Ziggo uit.
  Uiteindelijk is Ziggo overstag en hebben we gelukkig de zenders,maar ik twijfel heel erg of we daar Ziggo de credits zo maar voor moeten geven.

  Over dat luisteren naar de klant:
  Er waren complete actie groepen bv voor BBCbeebie of weet ik veel hoe dat heet,de kinder programma's in elk geval op BBC 3 en BBC 4 overdag,toen dat er af ging beloofde ziggo ook dat bij genoeg animo de zender er weer op zou komen.
  Complete Hyves met weet ik veel hoeveel leden en handtekeningen,zelfs tv programma's op SBS besteedden er aandacht aan met 2 zielige jochies die samen met ouders complete actiegroepen hadden opgericht,maar tot op heden heeft Ziggo ze niet terug gezet.

  Wat Fox news betreft,het gaat even er niet om welke tint ze hebben/hadden.
  Het ging er om dat mensen de zender graag terug wilden en er in het archief forum flink om tekeer gingen,maar de zender is nooit terug gekomen.
   
 5. Maar uiteindelijk heeft de klant dus wel degelijk het laatste woord gehad.
  Alleen is er kennelijk een gezamenlijke aanpak met UPC en ook CDS. Vreemd genoeg krijgt CanalDigitaal trouwens hetzelfde verwijt m.b.t. SciFi als Ziggo, nl. dat ze achter UPC/de kabelaars aan lopen. Het zal wel wat ingewikkelder in elkaar zitten. In ieder geval komt SciFi van de satelliet en is er een contract over gesloten met Tsjechie, meen ik. Zo ingewikkeld ligt dat dus. Anders is SciFi-doorgave voor Nederland onbetaalbaar.

  Soms zitten ze er overdag wel op, soms niet. Ik weet niet waarom niet.Heeft het niet iets te maken met contracten? We kunnen wel van alles beweren, maar het "Men vraagt en wij draaien." zal wel niet altijd uitvoerbaar zijn.

  Maar goed, ik begrijp je invalshoek wel, weet echter niet hoeveel speelruimte Ziggo heeft. Niet willen luisteren is wel iets anders dan zaken zakelijk afwegen en contractuele verplichtingen (moeten) hebben. Of misschien de technische mogelijkheden wel of niet hebben. Voor doorgifte is ook techniek nodig, en die zal ook wel zijn grenzen hebben. En dan moet er worden gekozen.
   
 6. Wat rechts is voor Amerikaanse begrippen is zo'n beetje ultra rechts naar Nederlandse maatstaven. Hartstikke onbetrouwbaar en subjectief dus.
   
 7. Maar jouw constatering is ook subjectief.Je moet overlaten aan de kijker wat hij wil zien. Dit is trouwens een van de redenen waarom sommigen principieel voor de schotel kiezen en niet voor de kabel of Digitenne.
  Verder staat ook al jaren de mate van objectiviteit van de Nederlandse publieke omroep, bv. het NOS-journaal, ter discussie. Zeker, ik weet best waar FOX-news in het politieke spectrum staat, maar dat ik nog geen reden om de zender niet toelaatbaar tot de kabel te achten.
   
 8. Terug naar het topic Motors TV aub.
   
 9. Welke hier ook nog in het analoge reggefiber pakket zit,mocht de zender weg gaan wil ik altijd e.e.a. opnemen.
   
 10. Begrijp ik, maar dit heeft er toch wel mee te maken?: Erop of eraf?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina