1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Houd motors tv in nederland op de kabel !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Schumi28, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Klopt, maar ik doel op het HD aanbod bij ziggo, zenderaanbod en kwaliteit daarvan is inderdaad niks mis. Ik probeerde alleen te zeggen dat onze kabelreus zich niks aantrekt van wensen van de klant. Ze hebben allerlei andere belangen. En zolang de kabelmarkt op slot zit, zal dat voorlopig ook wel zo blijven. Maargoed, dit wordt een beetje off-topic........
   
 2. En daar ben ik het dus niet mee eens, zoals ik hierboven al heb aangegeven.
   
 3. Door iets te laten horen geef je wel aan dat het de kijkers ieg niet onverschillig laat. Niets laten horen levert per definitie niets op.
   
 4. Die is ook weer waar.
   
 5. Door aan een wens te voldoen is toch ook een antwoord? Zoals bij SciFi? Daarmee geeft Ziggo m.i. aan dat er juist wel wordt geluisterd. Allleen, als je
  ook op elke losse vraag nee moet antwoorden, heb je ook een dagtaak. Ik vind deze discussie een beetje een luxe-discussie, want ik denk dat de overgrote meerderheid van de Ziggo-kijkers het aanbod wel overeen vindt komen met de behoefte. Wensjes blijven er altijd.
   
 6. Uiteraard, het overgrote deel komt niet verder dan net5, die kennen zelfs geen Discovery. Maar daarom mag er wel eens aandacht besteed worden aan 'wensjes' zoals sci-fy e.d. En, naar mijn gevoel, zit motors-tv (e.d.) daar ook bij. Een luxe discussie is het niet, sci-fy kwam er bij omdat upc het al doorgeeft en zelfs cds van plan is om het door te geven... En dan kan onze kabelboer niet achterblijven natuurlijk.

  Gert.
   
 7. Heb iig mn stem geplaatst, kan geen kwaad.
   
 8. Zekers. Goede keuze.

  Gert.
   
 9. Ik begrijp niet wat nu het probleem is. SciFi wordt nu op veler verzoek doorgegeven. En nou is de manier waarop het gelopen is, ook niet goed?
  Dat vind ik nou pas echt een luxe-discussie. M.i. komen vroeg of laat alle wensjes aan de orde, alleen niet op stel en sprong. Uiteraard niet.
   
 10. Als je het kanaal Fox News bedoelt, die heb ik hier nooit op de kabel gezien.
  Gelukkig maar trouwens, want alleen maar rechts conservatief getinte politiek op dat net, heb ik gehoord.
  Beter dan om Sky News weer door te geven. Die hadden veel goede reports tijdens de inval van Irak in 2001 en andere belangrijke nieuws gebeurtenissen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina