1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favoriete kanalen

Discussie in 'Samsung DCB-9401R' gestart door jongehaas, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Indelen favoriete kanalen?

  Wanneer ik favoriete kanalen wil indelen verplaats ik met de rode knop het kanaal van de TV-lijst naar de favorieten lijst.
  In het gebruiksvoorbeeld staat achter de zenders in de tv-lijst een soort sleuteltje. In deze voorbeeldlijst verdwijnt het sleuteltje achter de zender in de tv-lijst en in de favorietenlijst. Bij mij blijft zowel in de tv-lijst en de favorietenlijst het sleuteltje staan.
  Bij kanalen zoeken op tv worden i.p.v. de favorieten kanalen de kanalen van de tv-lijst getoond. Wat doe ik niet goed?
  Wie kan mij helpen?
  Alvast bedankt.

  Fred
   
 2. Het sleuteltje wil alleen maar aangeven dat de zender is beveiligd. Om deze zender te kunnen ontvangen heb je een smartcard met eventueel een optiepakket. Nederland 1 heeft geen sleuteltje, deze zender kun je dus zonder smartcard bekijken. Nederland 2 heft wel een sleuteltje. Je moet dus een geldige smartcard hebben, maar je hoeft geen optiepakket te hebben om deze zender te kijken. Andere zenders zoals Film1 hebben ook een sleuteltje maar hier heb je naast een smartcard ook een abonnement voor nodig.
  Het is dus geen probleem als er een sleuteltje bij de zender staat. Het zou juist vreemd zijn als het sleuteltje zou verdwijnen want dan zou je gratis naar alle zenders kunnen kijken.

  Wat betreft het zoeken: Als je op de OK knop drukt, kun je nadat je op de groene knop hebt gedrukt met de pijltjestoetsen een favoriete lijst selecteren. De lijst 'alle Fav' geeft alle tv zenders weer.
   
 3. Bedankt,

  Met dit antwoord is mij gelukt wat ik wilde.

  Jongehaas
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina