1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Bij wie werkt iTV?

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door with_joerg, 17 mei 2009.

?
  1. Nee, bijvoorbeeld provisioning niet geslaagd

    10 stem(men)
    15,4%
  2. Geen afspeelknop in het iTV

    19 stem(men)
    29,2%
  3. Heb wel een afspeelknop maar zonder functie

    7 stem(men)
    10,8%
  4. Werkt pefect

    29 stem(men)
    44,6%
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bij mij werkt iTV kwa toegang prima (al zie ik nergens bv. MTV terwijl dat wel op de site van ziggo staat). Maar goed, alles wat ik kijk via interactief geeft enorm blokkerig beeld... Alle "normale" zenders doen het prima, ofwel in de box iets fout of bij ziggo (mijn schoonmoeder heeft er ook last van (zelfde regio wel andere wijkkast).
     
  2. Hier in Zwaag (Postcode 1689) werkt het voortreffelijk.
    Helemaal niks mis mee.
     
  3. Ik zou de decoder eens op een poort op de versterker met een hogere versterking zetten. Sinds ik iets meer signaal naar de Cisco stuur, werkt het weer perfect.
     
  4. Update gedaan!
    Moest wel ITV opnieuw installeren ben benieuwd verder

    Hier werkt nu alles goed ook ooit gemist alleen baal ik nog steeds dat alles door elkaar staat.
    Iemand nog iets bijzonder opgrmerkt?
     
  5. Bij mijn werkt iTV al een week niet meer :evil:

    Het lijkt erop dat iemand bij Zikko de wijzigingen van Kitaro ongedaan heeft gemaakt.

    Kreeg Dinsdag de 3e wijzigingsoverzicht van Zikko in huis.
    3 brieven in nog geen 2 maanden en op alle brieven staat de zelfde informatie.
     
  6. Ben geloof ik blij dat ik er ondanks het mooie foldertje niet aan begonnen ben. De kinderziektes zijn er zo te lezen nog lang niet uit.
     
  7. Bij ons (Tilburg) werkte het in eerste instantie als een zonnetje, maar na ongeveer een week was hier ook de startknop verdwenen. Lang met de helpdesk gezeten: alles opnieuw geïnstalleerd etc : men kon geen fout ontdekken. Als laatste optie het apparaat een nacht, ik weet niet meer hoelang Ziggo oorspronkelijk bedoelde-ik meen maar drie kwartier-het apparaat met de stekker eruit latens staan. Hierna opnieuw opgestart, ITV opnieuw geinstalleerd en nu werkt het al weer een aantal weken.
    Misschien helpt bovenstaande ook bij anderen.
     
  8. werkt hier prima, alleen heb ik nu met de cisco dat het beeld van veel van mijn digitale zenders haperen... het geluid overigens niet.

    en sommige zenders lopen vloeiend.
    raar...
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina