1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Router Sitecom 300N werkt niet.

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door AnnaMaria27, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb sinds vanmiddag mijn nieuwe router binnen gekregen helemaal blij natuurlijk eindelijk draadloos internet op me nieuwe laptop.... alles netjes aangesloten volgens de gebruiksaanwijzing... router doet het, modem doet het, verbinding is er alleen als ik op internet wil surfen gebeurd en niks!! ook op MSN geeft hij een foutmelding aan dat de DNS en keypoorten niet goed zijn. Zelfs mijn broertje die er redelijk veel verstand van heeft kon er niet achter komen wat er nou aan de hand is. We hebben allebei al het ip adres ingetypt en zo bij sitecom gekomen maar alles was goed en toch kom ik niet op internet. We snappen er allebei niks van want hij moet het eigelijk gewoon doen. Bij mijn moeder was er geen probleem, die heeft ook draadloos internet, en pakte mijn laptop het zo op. Ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen want het is echt rond uit frustrerend!!! :censored:

  Groetjes,
  Annemarie
   
 2. Annemarie,

  Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden wat er fout is. Mag ik raden. Je had oorspronkelijk op de modem ofwel een andere router, ofwel direct een computer aangesloten. Je hebt nu gewoon de draadloze router tussen de modem en de computers gezet en het werkt nu niet. Heb je de modem gereset? In andere woorden: heb je de modem even uitgetrokken en weer ingestoken? Ik denk het niet en daarom werkt het niet. De modem "hecht" zich namelijk aan het eerste apparaat wat hij ziet. Als je dan iets anders gebruikt, dan zal hij daar niets mee doen tot na een reset.

  Doe dus het volgende: Zet de modem, de router en de computer(s) uit. Zet de modem aan en wacht tot hij opgestart is. Start daarna de router en als laatste de computers. Met een beetje mazzel doet hij het dan.
   
 3. Hallo,

  Ja dat klopt ik heb op de modem mijn computer aangesloten met kabel internet en dan doet internet het gewoon. Dus dan gebruik ik ook niet de router. Bedankt ik ga dat eens proberen.

  Groetjes
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina