1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

M= in beeld.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Brandaris, 17 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb sinds kort aldoor links in mijn beeld (boven) dit simbool M= staan.
    Ik krijg dit met geen mogelijkheid meer uit beeld, ongetwijfeld zal het iets simpel wezen.....
    Alvast mijn hartelijke dank voor de oplossing.
     
  2. Graag een beetje meer info want hier kunnen we denk ik niet veel mee.
    Welke televisie en ontvanger gebruik je?
     
  3. Ik heb de Sony KDL_40S5500E.
    Digitale ontvanger Samsung DCB-B270R
     
  4. Die twee apparaten ken ik zo niet.
    Er zijn nu vast meer mensen hier op het forum die je kunnen helpen. ;)
     
  5. Lijkt me eerder te maken hebben met een instelling van je Sony dan met de decoder.
     
  6. Heb je geen mail/bericht in je inbox staan van je decoder/ontvanger die je van ziggo heb ontvangen.
     
  7. Ik heb niks ontvangen :?
    Snap er echt helemaal niets van... maar het is wel erg irritant. :x

    Ik heb er geen last van als ik analoog kijk.
     
  8. Gevonden :pompom:
    Het was inderdaad de mail....... :oops:
    Iedereen bedankt voor het meedenken. :thankyou:
     
  9. Ben even wezen kijken.
    Ga in je decoder na setup,kies CA-status Irdeto,dan naar mailbox.
    Hier staat waarschijnlijk een onderhouds melding van ziggo deze kun je lezen dan is de M waarschijnlijk al weg maar je kunt dit bericht ook verwijderen.Dan is volgens mij je probleem opgelost. Suc6:grin:
     
  10. Of je TV, heb je per ongeluk je decoder ingang een naam gegeven (M) en op altijd aan staan?
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina