1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storingsgevoeligheid 2741 (en rest van Ziggo gebied)?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Hotzenwalder, 15 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben me aan het orienteren op een overstap naar Ziggo Alles-in-1 (extra) in postcodegebied 2741. Heb mezelf weken op dit forum zitten inlezen en ik kreeg het idee dat het redelijk stabiel was ondertussen. Niets zou een overstap dus in de weg staan.

  Spreek ik net gisteren iemand die het al heeft in mijn postcodegebied en die zijn bezig om het op te zeggen en om naar Tele2 over te gaan, omdat ze gek worden van de storingen van Ziggo.

  Op de storingspagina van Ziggo even gezocht op 2741 en alleen al de afgelopen dagen drie meldingen gevonden over groepsstoringen. Afgelopen dinsdag was er bijvoorbeeld een storing van 13:59 's middags tot woensdagochtend 08:13 uur. Als zolang mijn internet en telefonie eruit ligt wordt ik niet vrolijk. :?

  Ik dacht zelf dat het wel meeviel met de storingen aangezien mijn TV altijd beeld geeft als ik hem aanzet (Ziggo Digitaal Totaal).

  Hoe is het nu daadwerkelijk gesteld met die betrouwbaarheid en storingen. Ik ben specifiek geïnteresseerd in postcodegebied 2741, maar ben natuurlijk ook benieuwd naar overige ervaringen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina