1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony 40Z4500 probleem met bekijken kanalen

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door bullstar, 15 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste Ziggo-gebruikers,

  Ik heb sinds een aantal weken een Sony 40Z4500 met DVB-C tuner. Ik heb bewust voor dit toestel gekozen zodat ik geen externe decoder wilde hebben. Hiervoor heb ik de Alphacrypt module (versie 3.18) aangeschaft Mijn digitale tv abonnement is dat van Ziggo in het Casema-gebied.

  Na het activeren van de Smartcard mocht ik twee weken lang gratis alle Ziggo kanalen bekijken. Nu zijn deze twee weken voorbij en de enige twee kanalen die ik nu nog kan bekijken zijn Ned 1 en het Ziggo zenderoverzicht.:?

  Ik heb via 'Digitale automatische afstemming' opnieuw een scan uitgevoerd. De tv vindt totaal 241 kanalen maar als deze dan wil bekijken, krijg ik de melding "you are not entitled". M.a.w. dat ik geen rechten heb.

  Elders op dit forum zag ik dat iemand had gezegd dat je de frequentie en het netwerk-ID aan moet passen aan dat voor jouw postcode geldt (voor mij: frequentie 372.00 met ID 5555). Dit heb ik gedaan en vervolgens een nieuwe scan uitgevoerd. Het resultaat hiervan was dat er geen enkel kanaal gevonden werd. Toen toch maar alles weer op auto gezet en weer gescand. De eerder genoemde kanalen werden weer gevonden, maar nog steeds zonder rechten.

  Heeft iemand hier ervaring mee en weet diegene wat ik moet doen om dit op te lossen?

  Alvast bedankt alle tips!
   
 2. Kennelijk is je smartcard nog niet geregistreerd bij Ziggo. Even bellen (sterkte) met de helpdesk om het smartcard nummer door te geven zodat die hopelijk direct wordt geregistreerd.
   
 3. Bedankt! Dacht dat dat al gebeurt was. Ga gelijk even bellen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina