1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Snelheid Internet vanaf eind Mei?!!!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door bjorn1976, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Niks foutiefs aan heb netjes een email en een brief hiervoor gehad dat me me modem omgeruild werd binnen een week ook netjes gebeurd zo ook bij maten van me in utrecht ook omgeruild al dus niks foutiefs aan ze zijn gewoon eerder met de uitrol gestart en dit wordt wederom ook weer bevestigd door mensen bij ziggo intern waaronder de product manager
   
 2. [​IMG]
   
 3. Lijkt mij het logische dat ze gewoon langszama beginnen met zowel z3i als ai1 extra docsis 3 uit te rolllen en pas 1 julie mischien zelfs later als het uitrollen vertraging heeft of mischioen toch eind mei maar dat je dan pas profiteerd als je de nieuwe modem hebt.

  Laatste lijkt mij handiger dan hebben ze wat langer de tijd om de modems uit te rollen


  Ik zeg gewoon geduld is een schone zaak

  We wachten gewoon af keb nu bijna 2400 kB/s op de nieuwsgroepen en das meer dan ik ooit met adsl zou halen dat was maar een schamele 1100 kB/s


  En belangrijkste sinds dat ik het heb 31 jan. 2009 nog geen enkele storing
  Petje af voor Ziggo mag ook eens gezegd worden.

  Zelfs de factuur klopte :)
   
 4. Dat scheelt dan, want de verhoging van plus en basis gebeurt pas na de verhoging van Alles in 1 Extra ;) Tegen de tijd dat jij weer thuis bent, is de snelheid gefixt... :schater:
   
 5. vond het ook een raar verhaal dat ze de oude modem niet vervangen en daarop 50 mb downloaden gaan zetten nu loopt het al niet helemaal lekker?

  Vandeweek is bij werkzaamheden gedaan was dit alleen bij mij of hebben meer mensen deze melding gehad?
  Vanmorge was er ook een internet storing had geen signaal meer op me internet TV en digitale tv werkte weer wel??

  2546 (Den Haag)
   
 6. Eergisteren zijn hier ook de hele dag werkzaamheden geweest en heb hier ook een brief over ontvangen. Tussen 9 en 10 uur had ik geen tv en internet dus viel wel mee aangezien het de hele dag kon duren.
   
 7. Voor Alles in 1 Extra zal wel degelijk een nieuw modem komen. In theorie zouden de huidige modems ietsje meer dan 50mbps aankunnen, maar het zo krap nemen levert alleen maar op de verbinding nogal inefficiƫnt behandeld wordt door het modem, met als gevolg dat je het maximale niet haalt.
   
 8. Ik heb vorige week een alles-in-1 Extra abonnement aansluiting gekregen, heb het Motorola 5121 modem gekregen. Vreemd dat als ze de nieuwe 3.0 modems sinds twee weken uitrollen, ik nog een "oud" type modem 2.0 heb gekregen dus. Lijkt mij omslachtig, nu moeten ze t.z.t. mijn modem weer omruilen.
   
 9. Waarom lezen mensen niet?

  Eerst worden de modems voor de Z3i abonnementen uitgeleverd. Mocht iemand met Alles in 1 Extra reeds een DOCSIS3 modem hebben dan berust dat op een fout.

  Nogmaals, eerst alle Z3i abonnementen en daarna pas Alles in 1 Extra klanten...
   
 10. Nieuws:
  Internet naar 80 Mb/s
  In het komende jaar gaat Ziggo de snelheden van het internet opvoeren. Vanaf juli gaan bestaande Ziggo-klanten van de snelste pakketten zonder meerprijs over naar 50 Mb/s. In sommige steden gaat de snelheid voor het snelste pakket (Alles-in-1 Extra) meteen naar 80 Mb/s. Voor eind 2009 kunnen klanten in het hele Ziggo-gebied naar 80 Mb/s, belooft de woordvoerder. Ziggo verspreid hiertoe nieuwe modems, die het Docsis 3-protocol ondersteunen.

  Bron: Ziggo woordvoerder op Webwereld.nl http://webwereld.nl/nieuws/58266/aantal-ziggo-abonnees-daalt.html#source=news_list


  Dus we kunnen nog voor het einde van dit jaar al genieten van 80 Mbit verbinding.. Sommige mensen al in Juli.. Het 80Mbit gebied wordt gewoon vanaf Juli uitgebreid.. en voor het einde van het jaar moet iedereen het hebben.
  Of ze nu bij die 50Mbit nog uitgaan van het Docsis 2.0 staat er niet echt duidelijk in.. en dat ze dan vanaf 80Mbit er vanuit gaan Docsis 3.0 modems nodig te hebben..
  Maar ga er vanuit dat ze die voor Juli al wel verzonden hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina