1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe Snelheid Internet vanaf eind Mei?!!!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door bjorn1976, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hogere snelheden dankzij concurrentie glasvezel

  Uiteraard ben ik heel blij dat Ziggo de snelheden voor internet snel verhoogt en ook nog eens vrij fors! Het is ook duidelijk dat dat enkel en alleen veroorzaakt wordt door de voor Ziggo angstige concurrentie van internet via glasvezel. In het oosten van het land worden nu in snel tempo dorpen en steden aangesloten op glasvezel, wat nu al leidt tot veel "overstappers". Zo heb ik gehoord dat in die gebieden abonnees van Ziggo een brief krijgen van Ziggo met daarin een aankondiging van nog weer eens een verhoogde snelheids-verbinding. Heeft iemand hier meer info over?
   
 2. Iedereen met Z3i die de nieuwe DOCSIS3 modem aansluit heeft die snelheid. Niets bijzonders en staat op het hele forum wel vermeld. Mocht je dat nog niet gelezen hebben, even zoeken ;)

  En om nog even op de TS te reageren!

  Ik moet wel erg lachen om die term 'betrouwbare bron'.

  Ten eerste komt het bij Ziggo zelf vandaan dat de upgrade van Alles in 1 pakketten niet voor juni/juli plaatsvinden. Ergens in de zomer.

  Ten tweede is het in mijn ogen niet meer dan een verkooppraatje.

  Ten derde is zelfs bevestigd door Gradus Vos dat eerst de Z3i klanten aan de beurt zijn om een DOCSIS3 modem te mogen ontvangen, direct daarna de Alles in 1 Extra klanten. Alles in 1 Plus en Alles in 1 Basis hebben nog geen nieuw modem nodig.

  Ik vind dit bericht dus uiterst onbetrouwbaar en wacht rustig af tot er nieuws van Ziggo zelf komt. Via de officiële site of uit monde van een medewerker hier op het forum.

  Tot die tijd, allemaal dooie mussen.
   
 3. Yep, verkopers zijn over het algemeen niet de meest betrouwbare bron, ze zijn meer mooipraters. En verkopers aan de deur zijn nog erger, daar kunnen alleen telefonische verkopers tegenop.
   
 4. Ja klopt, helpdesk!! HAHAHA!!!.

  Helpdesk medewerkers kunnen meestal niet meer als uit een boekje voorlezen wat je moet doen, het zal mij niet eens verbazen dat er helpdeskmedewerkers zijn die niet eens weten wat een modem is..


  :lol::lol::lol:

  Wait and we will see..
   
 5. Mij boeit het Alles-In-1 pakket niet (of Z3i).. ik zit op Z2 en ik zie geen reden waarom we nog langer moeten wachten.
  Alle pakketen die geen docsis3 modem nodig hebben die kunnen gewoon nu omhoog.
   
 6. Maar zo gaat het niet gebeuren. Tuurlijk heeft iedereen wensen, maar men werkt terug vanaf Z3i. Maar ja, Z3i is per 1 juli automatisch Alles in 1 Extra. Gewoon geduld hebben, alle sop z'n tijd, des te minder kans op grote storingen hehe.
   
 7. Technisch kan het wel, maar het zou een commerciële blunder zijn. Denk je zelf eens in als A-in-1-Extra klant: als ze eerst andere abonnementen doen dan heeft je buurman met A-in-1-Plus een tijdje dezelfde snelheden als jij, terwijl jij een stuk meer betaalt. Dus je gaat over naar A-in-1-Plus, en Ziggo loopt inkomsten mis.

  Dus gaan ze netjes van snelle abonnementen naar tragere.
   
 8. Brammetje,

  Van 1 kant geef ik je wel gelijk, en verkopers, adviseurs geloof ik ook meestal niet, maar tevens stel ik ook grote vragen bij jou 3 punten.

  Het eerste punt "Upgrade" wat verstaat Ziggo onder Upgrade? nieuwe modem? of hogere snelheid?

  Het tweede punt waarom verkooppraatjes houden aan iemand die al in het bezit is van een Alles-in-1 extra pakket?

  En het derde punt, waarom EuroDocsis 2.0 modems vervangen door EuroDocsis 3.0 terwijl Eurodocsis 2.0 modems nog voldoen om de sneheid van 50Mbit te garanderen? wie kan er nu 1,2 miljoen modems uitleveren binnen 4 maanden, nog nooit een bedrijf gezien die dit kon realiseren in deze korte periode. EuroDocsis 3.0 is pas noodzakelijk voor verbindingen boven de 50Mbit! Dus bij de verhoging die eind 2009, begin 2010 doorgevoerd gaat worden.

  Dus gewoon afwachten, en we zien wel of het klopt, is nog maar een paar daagjes.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 mei 2009
 9. EuroDocsis 3.0 modems hebben meer voordelen dan alleen pure snelheid. Een efficiëntere benutting van bandbreedte, bijvoorbeeld.
   

 10. Enigste verschil is alleen dat Eurodocsis 2.0 die 50Mbit in praktijk nooit gaat halen. Er zal waarschijnlijk dan een verschil komen in 50Mbit met 2.0 of 3.0 als je downloadsnelheden gaat vergelijken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina