1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

help!!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door reubk, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hallo ik heb vanochtend mijn ziggo digitale televisie pakket gekregen ik heb alles aangesloten en nu kan die geen kanalen vinden.

  info:
  FREQ:372.00
  netwerk id :5555
  decoder:humax ir-fox c

  situatie:
  ik heb beneden in de woonkamer een tv die aangesloten is met kabel(aan een filter) de telefoon is daar ook aangesloten en de modem ook.
  mijn tv+digitale ontvanger staan boven in mijn kamer en ik wil die hier ook houden. mijn signaal sterkte is:gemiddeld ong. 8% soms gaat ie voor 1 seconde minstens boven de 40% maar dat is het dan ook.
  mijn kwaliteit is:0%
  mijn ber(e-6) is 0

  zou echt heel fijn zijn als dit zou worden opgelost.

  Grtz Reub
   
 2. Werkt hij wel beneden in de kamer ?

  Het zou kunnen dat je te weinig signaal overhoudt boven, in dat geval moet je beneden een antenne versterker plaatsen aan het begin van de kabel naar boven of een betere kabel gebruiken.
   
 3. Frequentie en Nedid zijn goed, kwaliteit nakko.
  Eigenlijk is dat het zelfde als geen kabel in de decoder hebben.
  Zoals Cees al zuggereerde, sluit de decoder eerst eens beneden aan en kijk of het dan wel wil, coaxkabels hebben signaal verlies over de lengte die ze hebben, hoe langer de kabel hoe meer signaal verlies, bij digitaal luistert dit nauwer dan bij analoog, werkt beneden het wel dan is een versterker na het filter een optie, maar geen garantie.
  Volgens de installatie instructies mag er een coax van maximaal 4 meter aan zitten en die moet dan wel van goede kwaliteit zijn en geen apparatuur ertussen (videospeler, dvdspeler etc.).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina