1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheid vanaf 1 juli 2009

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dj-scratch, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik draai de boel helemaal niet om .. ik betaal voor de 50/5 verbinding nu .. wanneer deze niet het resultaat behalen waarvoor ik dus NU betaal heb ik het recht om te miepen.

  Ik ben (en alle andere) omgezet DOOR ZIGGO naar de nieuwe Alles in 1 waar ik geen keuze in gehad heb en dan moet ik ook nog eens tevreden zijn wat ze aanklooien en met mij vele anderen ?

  Waar het om neer komt , om het even platvloers samen te vatten , zij rammen mij die nieuwe alles in 1 door mijn strot waar ik niet om gevraagd heb maar denken het even goed te maken met een snelheidsverhoging maar wel voor moet betalen wanneer het voor mij op dit moment waardeloos werkt en ik niet de enige ben.

  Verklaar mij nu hoe ik de boel nu omdraai.

  EDIT : nog wat vergeten ... er komt nu ook nog bij dat ik eerst een maand extra de oude prijzen mag betalen voor dtv, telefonie en internet 80+ euro in tegenstelling tot de 69.95 vanaf 1 juli wat hopelijk met terugwerkende kracht terug betaalt wordt + nog eens een vooruitbetaling van de analoge kwartaal rekening voor TV wat terugbetaalt moet gaan worden over de komende 3 maanden.

  Zij zijn dus op dit moment smerig bezig en vangen extra rente waar ze eigenlijk geen recht op hebben omdat zij hun zaken niet fatsoenlijk kunnen regelen en dit allemaal op een rijtje en daarover mag ik niet kankeren ? (excuus voor mijn woord gebruik maar deze praktijken heb ik geen nette woorden voor)
   
 2. Voor de 100ste keer in dit forum denk ik zo'n beetje, de snelheidsverhoging gaat in vanaf 1 juli, dus 1 juli en later.....
  Verder neem ik aan dat je (net zoals ik) omgezet bent van Z3i naar AIE-Extra, dus ben je ook nog eens € 5,- goedkoper uit.
  Ik begrijp dat kinderachtige gezeur niet hoor........ Alsof je leven er vanaf hangt....:rolleyes:

  P.S. op de site van Ziggo zelf staat het 50/5 pakket nog niet eens, dus officieel bestaat het niet en kan je er ook geen rechten aan ontleden.
  Verder heb je altijd nog de keuze om Ziggo op te zeggen toch?
   
 3. Lees mijn EDIT van de vorige post nog even door want het gaat om iets anders dan dat jij dat nu formuleert want ik ben niet goedkoper uit op dit moment.

  Reactie op je PS : Wanneer alles van de OPTA ook doorgevoerd wordt met hun laatste uitspraak ben ik ook weg bij Ziggo.

  Trouwens .. ze beloven wel van alles maar wordt nergens officieel neergezet zodat je er geen rechten aankunt ontlenen vind je een normale manier van zaken doen ?
   
 4. Veel meer.

  RTV €16,25
  Z31 €69,95.

  Alles in 1 Extra: €64,95.

  Er wordt dus €21,25 bespaard door je pér maand. Je kan wel zeggen "ik betaal dus nu voor 50Mbps" maar nog afgezien van of dat waar is omdat het merendeel van de Extra klanten nog gewoon 20Mbps hebben, heeft het alleen maar voordeel voor je dat je ervoor betaalt nog voor de snelheidsverhoging, want je bent mooi een hoop minder geld kwijt. Het probleem is mij dus niet duidelijk.

  EDIT:

  Ah je zei eerst dat je betaalde voor de nieuwe snelheid maar dat is gewoon ook nog eens niet waar, je betaalt nog de oude verbinding. Nou is het goede nieuws dat abonnementsgeld altijd vantevoren wordt afgeschreven, dagelijks zijn er dus honderden klanten die vooruit betalen en daarna hun abonnement wijzigen, het teveel betaalde wordt gewoon verrekend met de volgende factuur, niks aan de hand dus.

  EDIT:
  Newsflash: Ziggo heeft altijd al maandcontracten gehad, in tegenstelling tot andere providers die bijvoorbeeld jaarcontracten aanbieden. Ze moeten nu wel terug van een kalendermaand naar een exacte maand, maar daar zullen de systemen wel nog niet klaar voor zijn (lees hier). Ik wens je veel plezier met een ADSL verbinding tót 20Mbps.
   
 5. Decibert ... moet ik hieruit begrijpen dat jij en andere dus niet de oude prijzen nog eens een extra maand moeten betalen ?

  Ik heb hierover zelfs een brief van Ziggo gehad dat ze problemen met hun systeem hebben waardoor ze me maar een maand teveel laten betalen om het later te gaan verrekenen (mij benieuwen trouwens dit heb ik eerder gehad en ELKE keer kostte het minimaal 6 maanden extra voor ik het terug had)
   
 6. Neen, ik heb nergens gesteld dat ik internet heb van Ziggo, laat staan Z3i. Dit is echter een standaardprocedure. Het alternatief, wat ze ook vaak toepassen, is de facturatie uitstellen voor een maand of meer. Daar is men dan altijd net zo verontwaardigd over. Kennelijk hebben ze daarnaar geluisterd, want via de oude weg werd er ook altijd pas een brief gestuurd achteraf.
   
 7. Wat een onzin vergelijking sowieso al. De standaard tegenwoordig is min of meer 20mbit, dit komt omdat ADSL dit aanbied natuurlijk voor om en nabij 20 euro per maand. Ziggo komt nog lang niet in de buurt van dit soort prijzen, en zolang zij dit niet doen hebben zij feitelijk gezien geen recht op geduld van klanten aangezien ze al veel te duur zijn ten opzichte van adsl en glasvezel. Dus het lijkt mij terecht dat veel mensen gaan bellen om te "zeuren" zodat zij misschien enigzins het idee krijgen dat mensen daadwerkelijk zitten te wachten op snellere verbindingen.
  Waarom zou je hard werken als toch niemand ernaar vraagt wat je aan het doen bent en hoe lang het duurt?
  Zij zijn zelf te vaag door te zeggen dat ze beginnen vanaf 1 juli. En waarschijnlijk doordat veel mensen er achteraan zijn gegaan zijn ze nu des te harder bezig ( terecht ! ) om het allemaal voor elkaar te krijgen.
   
 8. Hoeveel mensen met ADSL ken jij die daadwerkelijk 20Mbit halen???
  De 'standaard' zoals jij die noemt zit dichter bij de 12Mbit hoor.
  Er zijn zelfs meer mensen die daar zelfs nog onder zitten dan mensen die daar boven zitten.
   
 9. [​IMG]

  Nog steeds :pompom: :wink:
   
 10. Upload is nu beter, maar je ping is wat te hoog.


   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina