1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheid vanaf 1 juli 2009

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dj-scratch, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ...Naam is verwijderd :oops: Sorry! Heb er niet bij na gedacht!

  Okay
  Speedtest result:
  [​IMG]

  :mrgreen:
   
 2. Zijn er al Z2 gebruikers die de verhoging hebben gehad?

  Ik dacht eerlijk gezegd dat als er bij 1 abonnement totaal geen problemen te verwachten waren dan was het wel bij Z2.. gewoon 5mb extra, geen nieuwe modem nodig.

  Maar ik ben nog niemand tegen gekomen die de verhoging al heb gehad.

  Zie ik het nou verkeerd, of komen de mensen die geen Ai1 abonnement hebben gewoon als laatste aan de beurt?
   
 3. Vreemd, ik ben oud @home-klant en nu dus Ziggo. Ik heb al best vaak iets laten wijzigen maar nog nooit op de brief een activeringskode en password gehad!

  Overigens heb ik totaal nog geen verhoging gehad, waarschijnlijk door een probleem.... Ik zou vanaf vanad 20 Mbit moeten hebben, maar heb 5Mbit
   
 4. Ga eens over naar een A-I-Extra pakket.
  Is je modem een type 702?
   
 5. Ik heb A-I-Plus. Ik wordt op dit moment al geholpen... lijkt me niet verstandig om via twee mensen alles aan te laten sturen...

  Type modem weet ik zo 1-2-3- niet, moet ik even nakijken.. Arris huppeldepup (incl telefonie)
   
 6. Ik heb de brief ook ontvangen met de melding weer een nieuwe modem te krijgen maar met bellen naar Ziggo konden ze mij helemaal niets vertellen waarom dit was dus even die wel over die info beschikken graag een opheldering wat hier nou mee aan de hand is.

  Met andere woorden hoor ik het liever hier dan dat ik weer ziggo bel voor niets want met hun wordt je toch nooit wijzer sterker nog je krijgt alleen maar dingen te horen van hunzelf hoe waardeloos dingen werken en daar zit ik niet op te wachten want dat wist ik al.
   
 7. upload is bij mij wel 5 mbit maar down is nog drama 25 mbit

  Ik zie ook nog steeds maar 1 downstream channel in me modem als ik inlog

  Downstream

  FreqPowerSNRModulationOctets ReceivedDownstream 1346.00 MHz10.71 dBmV37.09 dBQAM 2562851575118Downstream 2--------------------0Downstream 3--------------------0Downstream 4--------------------0
  Upstream

  FreqPowerChannel TypeSymbol RateModulationUpstream 144.10 MHz44.00 dBmVDOCSIS2.0 (ATDMA)512064QAMUpstream 2-------------------------Upstream 3-------------------------Upstream 4-------------------------
   
 8. Nou inmiddels is het dus 1 juli, maar ik heb EN nog helemaal nix van Ziggo gehoord over een nieuwe modem EN ik heb nog gewoon 20/3 (Alles in 1 Extra).
   
 9. Dat komt ook omdat de snelheidsverhogingen VANAF 1 juli plaatsvinden. Het kan makkelijk zijn dat het nog een maand duurt.

  Maar ik heb op een ander forum gelezen dat alle alles in 1 extra abonnees morgen De omschakeling naar de 50 mbit krijgen en er was ook iemand die vroeg wanneer Friesland aan de beurt was en toen werd er gezegd in september. Degene die antwoordde zei dat hij met een helpdesk medewerker van Ziggo had gesproken.
   
 10. En als Ziggo nu gewoon datums had genoemd waneer welke regio en welke abbo vormen aan de beurt zijn voor de upgrade had dit hele toppic niet nodig geweest. Weet nu alleen maar vanaf 1 juli en lees net dat friesland pas in september aan de beurt is. Erg duidelijk en netjes is het allemaal niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina