1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheid vanaf 1 juli 2009

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dj-scratch, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. en wanneer komen de nieuwe modems naar ons toe ?

  heb een SBV5121E eurodocsis 2 :(
   
 2. Wat ik niet helemaal snap is waarom ze m'n z3i al hebben omgezet naar alles in 1 extra maar niet de snelheid verhoogd. Ben nu dus van 30 terug gezet naar 20.. Hadden ze daar ook nog wel even mee kunnen wachten.
   
 3. Juist, dat vraag ik me dus ook af, bovendien, wat iemand hierboven riep, zonder nieuw modem geen upgrade... Dat heb ik jammer genoeg niet echt terug kunnen vinden, en gezien de eerdere veel hogere snelheid lijkt me dat ze toch gewoon de dijken open kunnen gooien en eens kijken hoe hard een ds2 modem kan (zal niet 50mbit zijn, maar allicht meer dan 20) Ik wacht rustig af, maar begin zo langzamerhand wel redelijk het goeie humeur te verliezen, want elke helpdesk medewerker (al moet ik zeggen dat het allemaal hele vriendelijke mensen zijn, die allemaal graag lijken te helpen, maar het om wat voor reden dan ook niet kunnen) roept weer iets anders. De ene zegt, ja 1 juli krijg je een nieuwe snelheid, dan gaat 't zo hard als die modem kan (die modem: surfboard ding), de andere roept dat er nog helemaal geen snelheidsverhogingen zijn en dat ik geduldig de ziggo homepage moet refreshen tot daar iets komt te staan (op dit forum blijkt dat toch duidelijk een leugen). En hier is blijkbaar geroepen (wellicht door een ziggo medewerker? of iemand die het rechstreeks gehoord heeft van een ziggo medewerker) dat er helemaal geen snelheidsverhoging komt als er nog een 'oud' modem geleverd is. Ik doe heel erg mijn best om geen zeikerd stempeltje te krijgen bij Ziggo, maar het zou wel verdomd fijn zijn als men daar allemaal hetzelfde zou zeggen. Ik heb geduldig afgewacht zonder gepiep ondanks dat ze mijn snelheid 10 (eventjes zelfs 20 (het was even 40mbit hier, maar dat bleek een foutje)) mbit naar beneden hebben gegooid, maar als ik wel vrolijk de rekening krijg voor iets wat 25 euro minder kost normaal gesproken, dan denk ik dat ik nog maar een keer ga bellen. edit: hm, sorry, de wysiwig editor lijkt niet helemaal te werken met mijn browser, hij pakt de entertjes niet, maakt niet uit, was toch niet belangrijk :)/edit
   
 4. snelheid verandering vanaf 1 Juli

  nou nou ik heb het forum eens flink door gelezen , kom zelf ook uit Enschede en las dat de gebruikers van het Z3i sneller omgezet worden dan nieuwe abboo's nou der klopt niets van tenminste niet hier , had een brief gekregen dan vanaf 1 juli mijn abbo werd omgezet (automatisch ) naar Z3 alles in 1 extra moest alleen bellen voor nummerbehoud voor de telefoon , dit dus gedaan en 2 weken later een kompleet pakket van ziggo met een nieuwe modem en decoder met kaart , ik dacht dat is snel, nog geen 3 dagen later mijn kpn lijn weg geen telefoon ( halverwege mei ) dus lekker ,ook geen bericht gehad dat dat werd omgezet , stond immers in de brief 1 JULI nou lekker dacht ik, nieuwe kabels trekken voor de telefoon en savond's een heeerlijke trage internet verbinding 20mb was al een tijd 40mb ,nou lekker was ik weer blij mee. en nu zie ik bijna bij iedereen die speedtest doet of speedio ZIGGO staan waarom staat er bij mij home.nl ?????? kan mij dat iemand uitleggen ik dacht toch echt dat iedereen van home was gemigreerd naar ziggo ????. dus alles bij elkaar ben ik hier niet blij mee ik heb sind de verandering trager internet ,beeld van de televisie komen elke keer strepen doorheen en was voorheen ook veel strakker, nooit geen last van gehad , dus ik hoop dat ze daar snel verandering in gaan brengen wat de glasvezel van kpn ligt hier sinds kort voor de deur :oyeah:
   
 5. alles in 1 plus

  misschien kan iemand mij helderheid geven. \ben verleden week veranderd van Internet Z3 / 15MB abbo naar een alles in 1 plus. Er is mij toeb gezegt dat deze naar 20MB ging en heb de afgelopen dagen mogen genieten van deze snelheden.
  Tot mijn grote verbazing was de snelheid gsietren ineens beduidend lager en keek vandaag op de site en zie dat de alles in 1 plus pakket 10MB downstream heeft.

  Heeft iemand enige helderheid hierin of vergis ik me.

  alvast bedankt voor je reactie.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 jul 2009
 6. nieuwe snelheid

  hallo ik heb ziggo ai1+ maar ik heb de nieuwe snelheid nog niet.

  utrecht 3582 iemand hetzelfde?
   
 7. Snelheidsverhoging voor het A-I-plus pakket van 10 naar 20 MB is -nog- niet aan de orde.
   
 8. Geen Arris 702 modem ontvangen? in dat geval HD bellen.
   
 9. sloom

  omdat je dat nu weer lekker kunt verbasteren naar @Sloom
  Maakt het wachter dragelijker...

  :schater::applause: oleeeeee oleee oleee oleee .........
   
 10. Om een totale storing op het netwerk te voorkomen wordt dat dus niet gedaan.

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina