1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheid vanaf 1 juli 2009

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dj-scratch, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Heb jij je router al een keer gerest?
   
 2. Tja ik heb medewerkers horen zeggen dat de verhogingen tussen 1 juli en 1 oktober uitgevoerd gaan worden. Sowieso is nooit beloofd dat het voor het eind van de maand klaar zou zijn, de verhogingen zijn vanáf 1 juli.
   
 3. Mensen lezen nu eenmaal selectief, er staat snelheidsverhoging en juli in 1 zin de rest zijn maar 'overtollige' woorden :mrgreen:.

  Als thuiswerker vind ik het prima zo, liever een verbinding met lage latency dan een onbetrouwbare dikke datapijp..
   
 4. Als ik dit zo lees heb je een werkelijk probleem, maar voor degene die dat niet hebben, waarom zo'n haast met die snelheids-verhoging? Het komt vanzelf wel goed.
   
 5. We zullen zien wat het allemaal wordt. voor het tot Anna Paulowna doorgedrongen is zal het nog wel even duren vrees ik. Ik kan me ook niet herinneren dat ik een brief heb gehad, heb er iets over gelezen in de laatste nieuwsbrief. daarin sprak men van "deze zomer" :cool:
   
 6. Ach kom op zeg.
  Het is weer hetzelfde verhaal als de vorig jaar m.i.v 1 juni beloofde snelheidsverhogingen als je overstapte op een Alles in 1 pakket.
  Dat werd uiteindelijk na telkens weer andere data voor veel gebruikers pas december.
  Er is vorig jaar gemeld door Ziggo: tweede kwartaal 2009.
  Op de site stond later wel degelijk enige tijd "u kunt vanaf 1 Juli nog sneller internetten" Dat was opeens verdwenen en nu is het opeens weer dat de snelheden vanaf 1 Juli aangepast gaan worden en dat onbekend is wanneer je aan de beurt bent.
   
 7. Ja. Van af.
   
 8. Een aantal personen vinden dat de mods nog maar eens extra aan het werk moeten en produceren de laatste tijd dermate veel offtopic posts dat we onszelf maar wat rust gaan gunnen. In dit topic zijn ook weer de nodige berichten en reacties daarop weggehaald, sorry voor de evt. goedbedoelende posters.
  De posters die het aangaat zijn bij deze gewaarschuwd. Wat zij ieg hebben bereikt dat onze tolerantie tot vrijwel nul is gedaald.
   
 9. Goede zaak.
   
 10. Klopt dit wel ?

  Zowel EuroDOCSIS 2 als EuroDOCSIS 3 gebruiken dezelfde manier van multiplexing enige verschil is dat DOCSIS 3 modems meerdere kanalen tegelijk kunnen gebruiken en zo dus meer bandbreedte halen. Zover ik weet gebruiken beide een variant van CDMA en heb je dus geen last van gedeelde bandbreedte. Het maximum aantal users is wordt dan bepaald door het aantal orthogonale codes wat bij DOCSIS 2 geloof ik 128 is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina