1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Caiway komt met 3 nieuwe HDTV zenders

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Humaxfan, 14 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom denk je dat ze die dingen gratis weggeven bij Alles in 1, en met €70,- korting bij verhuizen/nieuw abonnement? Zo heb je zowel een extra verkooppunt voor mensen die erin geïnteresseerd zijn, en werp je het mensen die er anders niet aan waren begonnen in de schoot.
   
 2. Het basis digitale kanalen pakket is inbegrepen bij het standaard tarief voor de kabel net als de analoge kanalen inbegrepen zijn. Je betaalt er gewoon voor alleen wordt het niet apart gespecificeerd op de factuur.
   
 3. Ik begrijp dat men zo lang mogelijk wil wachten om meerder zenders in het HD abonnement te stoppen. 3 betaal zenders en eurosport is gratis. Voor Film 1 HD betaald je ook via een abonnement.
  Heel simpel gezegt, de marge is nu lekker hoog, en ze melken ons nog ff uit. Echter dit is niet lang hanteerbaar meer. Steeds meer mensen hebben een HD tv, en HD decoder. Ziggo ziet waarscheinlijk door de verkopen dat de nadruk nog op SD tv ligt. Echter het aanbod HD is misschien ook wel te laag om voor mensen over te stappen...

  Tis het kip of het ei.... en daar zal een keuze is gemaakt moeten worden, door ons als gebruiker of door Ziggo als aanbieder....
   

 4. Tja, je kan ook zeggen dat je voor het basis digitale kanalen pakket betaald en het analoge er gratis bij krijgt.... maakt voor de prijs van het pakket niet uit. En in nederland is het nog zo dat wanneer iets niet op de factuur staat je het gratis krijgt. En natuurlijk zijn de kosten die Ziggo voor de digitale appratuur maakt al lang berekend is net basis pakket...

  Gaat er om dat er hopenlijk snel nieuw hd zenders bij komen.....
  Jammer dat het hier een beetje stil in blijft vanuit Ziggo.....
  Misschien een van de speer punten voor het MVG wanneer ze in gesprek treden met Ziggo
   
 5. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  En degene die buiten die regelingen vallen? Die hebben een beetje pech lijkt het. Gelukkig zijn ze via 2e hands sites genoeg en goedkoop te krijgen, maar toch.
   
 6. Het is wat minder schandalig dan het klinkt, omdat je maar een paar dubbeltjes betaald voor de zendrechten van die 60 zenders bij elkaar, het merendeel is onderhoud voor de kabel. Analoog zou dan, alleen gekeken naar het zenderaanbod, maar een paar cent goedkoper zijn dan digitaal. Logisch dat ze het dan gelijk houden, dat maakt het simpel en de drempel lager om digitaal te gaan kijken.
   
 7. Hoezo is dat schandalig dan? Ik geef alleen aan dat digitale TV inbegrepen is in het basis tarief voor de kabel. Er zijn genoeg mensen die denken dat als analoge TV komt te vervallen dat dan ook die 16 euro nog wat niet meer betaald hoeft te worden omdat digitale TV "gratis" zou zijn. Een misvatting die door de sales afdeling in de hand wordt gewerkt door te werken met termen als 0 euro en gratis als het om het aanprijzen van het digitale basis pakket gaat. Iets dat overigens geen al lang geen stand meer houdt omdat Ziggo steeds meer kanalen uit het analoge pakket haalt en alleen nog maar digitaal in het basis pakket doorgeeft in overleg met de betreffende kanalen. Financieel voor de klant heeft dat wel de consequentie dat er ontvanger en onnodig een veel te dure smartcard aangeschaft moet worden terwijl je in feite al voor dat kanaal betaalt via het basis tarief.
   
 8. Het is ook geen reactie naar jou toe, maar meer een verduidelijking voor mensen die het wel zo lezen.
   

 9. Misschien betaal je dan niet zo zeer voor de doorgifte van het kanaal maar meer voor de digitale dienst (de apparaatuur hier voor aan de kant van ziggo moet ook terug verdient worden).

  Ben het helemaal met je eens dat een smartcard gratis hoort te zijn.
  Daarnaast mag er van mij ook wel subsidie op een decoder zitten (zoals als bij een mobilie gsm telefoon gewoonlijk is) maar dat is nu eenmaal nietzo, feit is dat men analoog wettelijk door moet blijven geven. dat digitaal de keuze is van de gebruiker, dus hier best extra voor mag worden belast.
   
 10. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Verbaas je niet als dat ook ooit nog gaat veranderen.
  Hoeveel hadden gedacht dat het analoge net via de ether nooit zou komen te vervallen?

  Ik denk dat het een kwestie is van tijd (lees jaren) dat het analoge tijdperk voorbij is.
  Wie weet gaat er tegen die tijd iets veranderen dat de digitale ontvangers goedkoper of gesubsidieerd worden. De tijd gaat snel en de techniek ook.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina