1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

lettergrote veranderen van guide etc.

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door weetikhet, 13 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is er een instelling die ik over het hoofd zie, waarmee je de lettergrootte van de menu's maar dan vooral de guide kan verkleinen. Vind de guide onhandig groot, liever had ik kleinere letters zodat ik meerdere zenders
  tegelijk inbeeld krijg.

  En is het normaal dat de afstandsbediening zo slecht reageerd, ik moet hem echt recht naar het apparaat toe richten voordat hij reageerd.
   
 2. Lettergrootte is vast en niet in te stellen.

  Afstandbediening: heb het meer gelezen, maar vind zelf dat hij wel goed werkt, werkt zelfs door een glazen deurtje heen hier.
  Heb je het plastic folietje achter de klep (op het display) ook weggehaald ? Dus niet alleen de folie op de buitenkant van het klepje.
   

 3. Niet verwacht daar nog plastic te vinden, is nu weg. Maar de afstandbediening reageert hetzelfde. Ik moet hem echt exact op de zelfde hoogte als de humax houden om hem te kunnen bedienen. paar centimeter schuin naar boven en hij doet al niks meer.

  En tja, ik ben Media Portal gewent. Moet zeggen dat werkt wel een stuk prettiger. qua functies en bediening.
  Maar mediaportal was niet stabiel genoeg. Vandaar overgestapt op de Humax.
   
 4. Mijn ervaring is dat je hem redelijk precies moet richten, maar dat kan ook vanuit een hoek. Ik zit links van de tv en de Humax staat er rechts van, en boven mijn hoofd. Met een beetje mikken gaat het wel, maar ik ken afstandsbedieningen die véél gemakkelijker werken.

  Marc
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina