1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Modem Driver?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Aes, 13 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wacht al een paar dagen op mijn internet [Op werk] en elke dag is het weer van we gaan het de volgende dag activeren en gisteren moest ik mijn driver verwijderen en opnieuw installeren maar telkens als dat gebeurt staat er van 'FAILED to do this' heeft iemand een idee om dit te maken en als het kan mij een download link geven om dit te installeren volgens mij was het iets van RTL8211CL Gigabyte ofzo van mijn modem stamt uit 2004 :).
   
 2. Het lijkt op een onboard netwerkkaart van gigabyte , indien je de cd van je moederbord niet meer hebt, dan even op die website kijken of je daar de drivers nog vandaan kan halen.
   
 3. Het is gewoon de netwerkaansluiting van Realtek op een Gigabyte moederbord.

  Maar om daarvoor drivers te kunnen downloaden van de site van Gigabyte, moet je dus het type moederbord en het besturingssysteem weten.

  En inderdaad, de drivers moeten op de CD staan die bij het moederbord geleverd is, echter zal er na al die tijd wel bijgewerkte versies van die driver zijn.

  Je moet dus in ieder geval het typenummer en -naam van het moederbord hebben. Info die heel makkelijk te verkrijgen is met Lavalys Everest..
   
 4. je kunt ook gewoon drivers downloaden van realtek site zelf.
  www.realtek.com
   
 5. En als er al een site uitblinkt in onduidelijkheid, is het die site wel. Daarom is het 't handigst om dat via de site van de moederbordfabrikant te doen. Heb je gelijk alle nuttige downloads bij elkaar.

  Nog even voor de topicstarter: het is de LAN-driver en niet de modemdriver. Succes met zoeken en installeren.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 6. Inderdaad want ik kan hem niet vinden.
   
 7. €24,95 betalen voor dingen die je zelf kunt vinden?????? Trail heeft ook geen zin, want de belangrijkste info vindt je niet, alleen als je betaalt.

  Enige wat de TS moet doen is even achterhalen welk moederbord hij heeft. Simpel. Dan kan door middel van Lavalys Everest (link reeds gegeven in eerdere reactie) installeren of de pc kast even te openen en het moederbord af te lezen. Staat meestal onder het slot voor de grafische kaart.

  Simpel... maar geen reactie.
   
 8. Volgens mij heb ik een gigabyte moederbord maar ik zal wel even kijken of ik foto's kan krijgen en posten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina