1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

In hoeverre is de toekomst nu al een achteruitgang?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Pieter7, 13 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. tv's met pip hebben 2 tuners ingebouwd. Ook zie je dat steeds meer tv's een optie hebben voor een smart card
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 2. ...met alle respect, maar dat pippen, opnemen etc. kan pieter toch nogsteeds met zijn analoge tuners? Het enige verwarrende in de specificaties is dat er staat "2 scart aansluitingen", waardoor je inderdaad aan zou kunnen nemen dat je 2 verschillende signalen zou kunnen ontvangen, maar dat is dus niet zo...

  En om te zeggen dat je die ontvanger wel weg kan gooien vind ik ook ver gaan, is toch perfect voor een tweede tv ergens in huis?

  Ik ben zelf ook van mening dat enige navraag een hoop ellende had kunnen besparen.
   
 3. Tja, maar niet iedereen zit op moeilijk te begrijpen teksten te wachten als CAM en Digitale STB's etc. In begrijpelijke taal wordt dit dus niet uitgelegt.
  PiP met analoge tuners en zo kan natuurlijk nog maar daar heb je toch geen Digitale TV voor ?
  Ik neem ook nog steeds analoog op vanwege dit "probleem".
  En of PIP werkt met Digitaal op je scherm en analoog in je PiP weet ik niet, mijn TV heeft geen PiP functie helaas.
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  De inputbron van PIP kan meestal gekozen worden. Mijn LCD heeft geen 2 tuners maar wel PIP. Dus ik kan digitaal kijken (via HDMI of scart) en via pip analoog of middels een andere input.

  Terug komend op de specificaties met 2 scarts. Mijn oude videorecorder had al 2 scarts. Dus dat verhaal gaat niet helemaal op vind ik.
   
 5. Die moeilijke taal zit ik ook niet op te wachten, maar bij de veelgestelde vragen van de digitale ontvangers op ziggo.nl staat toch duidelijk:

  Ik ben van mening dat Ziggo niet bij iedere ontvanger in de lijst moet zetten "pas op, kan maar 1 zender tegelijk ontvangen!", anders zou je er ook bij kunnen zetten "pas op: zonder tv heb je geen beeld" :wink:
   
 6. tja... goedkoop is ook wel eens duurkoop, er zit natuurlijk ook verschil tussen een tv van 549 euro en van 3000 euro....... als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten, kun je niet verwachten dat je digitale ontvanger hebt met een dubbele tuner, die er overigens wel gewoon zijn.

  Je gaat toch voordat je wat koopt ook eerst kijken wat je er mee wilt en aan de hand daarvan maak je een keuze.......

  Kortom we zitten niet in de jaren 80, jij hebt gewoon gekozen voor een ontvanger met 1tuner aan boord......, welk achteraf dus voo jou een verkeerde keus was.....
   
 7. :schater:
   
 8. Ik werd toevallig gebeld door Ziggo. Ze konden het erin vinden dat vele mensen zich zouden vergissen aan de hand van wat er alleen in de brief stond.
  En ik vertelde dat ze dat beter in de brief moesten vermelden wat wel en niet kon met de kastjes. Kreeg ik gelijk in dat de informatie niet voldoende was.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina