1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG niet accuraat meer ?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door GameUnit, 12 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De afgelopen 2 weken is het mij opgevallen dat de series van "The Fresh Prince of bel-air" niet meer bij comedy central uitgezonden wordt. Het vreemde is dat de EPG het wel gewoon aangeeft. Maar als ik er dan heen ga, krijg een aflevering van in de vlaamse pot te zien. Hoewel de EPG toch aangeeft dat the fresh prince nu te zien moet zijn. Mis ik iets ?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 mei 2009
 2. Ach, er zijn wel meer zenders waar de epg van beroerde kwaliteit is. Ligt niet zozeer aan onze kabelboer maar aan de contentverstrekker. Als die bagger-gegevens aanlevert, dan krijgen we ook epg waar je niets aan hebt.

  Gert.
   
 3. EPG Gegevens

  BEST 24 spant wel zo'n beetje de kroon vind ik. Af en toe hebben de WEEK weleens goed!
  Vandaag ook weer zo geergerd...17.00 Muziek, uit liefde en respect.
  Ik ben niet thuis dus neem het op, tenslotte heb ik nu ook zo'n super de luxe humax die dat met 1 knopdruk voor je doet.

  Thuisgekomen naar een onderbroekenlol serie van een begrafenis ondernemer zitten kijken. Van kennissen hoor ik dat Robert Long 17.25 begon, stond ook in beeld (maar ja als je niet thuis bent vertrouw je je EPG) er schijnt een minuut lang te hebben gestaan dat NU Robert Long kwam, een vara opname van "uit liefde en respect" het programma start en wat krijgen we Robert Long, tros opname van het album Homo Sapiens. Ach ja, Robert Long was in ieder geval GOED !!

  Uitbesteed aan een gescheiden huisvrouwtje met 2 kinderen die weer aan de slag moet vanwege de te dure woning in een vinex wijk? Laat die die gegevens maar aanleveren? Kost weinig.

  Enne...je hoeft niet te zoeken naar email adressen waar je kan klagen, want die halen ze tegenwoordig, heel slim, van hun website af.
  Wen er maar aan, we hebben de technologie, nu de mensen nog die weten op welke knop ze moeten drukken.....Hint...getrainde apen schijnen NOG goedkoper te werken, waarschijnlijk niet veel slechter ook.
  :censored:
   
 4. Neen, contentverstrekker is jargon voor het bedrijf wat de zender levert.

  Als je Ziggo bedoelt, hier kan je een klacht indienen.
   
 5. Maar Ziggo kan er toch niets aan doen als de opgegeven tijden of titels niet kloppen of achter lopen??

  vriendelijke groeten

   
 6. Nee, kunnen ze ook niet. Onze kabelboer is een doorgeefluik. Degene die de zender levert (contentverstrekker) moet juiste epg-info aanleveren.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina