1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Wederom: Zenders weg

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door SoundE, 11 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hallo,

    Vorige week alle RTL's en SBS-en, enzovoort verdwenen. Alles opnieuw ingesteld, op volgorde gezet...
    Vandaag weer Ned 1, 2, 3 en nog veel meer verdwenen... Wat willen ze nou eigenlijk? ex Multikabel, gemeente Velsen. En inderdaad, een Sony TV met CAM module...

    Jammer hoor.
     
  2. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.675
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Lid geworden:
    20 sep 2005
    Inderdaad, weer zijn er heel wat TransportStreams van frequentie veranderd merk ik ook hier.

    Opnieuw even zoeken dus naar de juiste kanalen, uiteraard met behulp van de juiste gegevens.

    Wat ik zo snel zie zijn vandaag de volgende frequenties verplaatst:

    234,00 naar 404,00 Mhz
    274,00 naar 412,00 Mhz
    282,00 naar 420,00 Mhz
    290,00 naar 428,00 Mhz
    434,00 naar 436,00 Mhz
    442,00 naar 444,00 Mhz
    450,00 naar 452,00 Mhz
    458,00 naar 460,00 Mhz
    466,00 naar 468,00 Mhz
    474,00 naar 476,00 Mhz
     
  3. Ik had me al zoiets voorgesteld. Waarom toch? Heel vervelend als je een ontvanger gebruikt die ze niet ondersteunen... Dus vanavond weer met enige duizenden anderen de boel weer opnieuw scannen en sorteren. Geweldig, digitale televisie!
     
  4. ziggo is inderdaad weer flink bezig, mijn radio favorieten lijstje is weer helemaal door de war, kan ik deze weer opnieuw instellen :(
     
  5. RTL4 etc. net terug, nu weer weg

    Drie dagen geleden helpdesk gebeld; alle kanalen opnieuw opgezocht (want Alphacrypt/Sony had dat zelf niet door), en voila: daar waren RTL4/5, SBS6, ... weer!

    Maar nu sinds een dag (twee dagen) weer weg.

    Raymond. (ex-multikabel)
     
  6. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.675
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Lid geworden:
    20 sep 2005
    De Alphacrypt module heeft er natuurlijk niets mee te maken, deze werkt prima, het is puur de software van de Sony TV die niet automatisch de veranderingen bij Ziggo (goed) kan verwerken.

    Gewoon dus opnieuw even zoeken naar de nieuwe/verplaatste kanalen, uiteraard met behulp van de juiste instelgegevens.
     
  7. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.675
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Lid geworden:
    20 sep 2005
    De Humax IR-Fox bij mijn familieleden had blijkbaar toch ook moeite om deze laatse veranderingen te verwerken.

    Een harde reset (stekker eruit) was nodig om de boel weer aan de gang te krijgen.
     
  8. Zelfde probleem hier met Loewe Connect+Alphacrypt.
    Opgelost met herinstalleren van de kanalen (2e keer binnen 2 weken).
     
  9. zeer irritant, waarom doen ze alle wijzigingen in stapjes? Kan dat niet in een keer? Nu gooien ze vast de komende tijd mijn radiopakket weer dwars door elkaar.
     
  10. Same here,

    Mediaportal, met FireDTV en Alphacrypt... gisteravond helemaal opnieuw getuned... kan ik weer aan de slag. Volgens mij doen ze het om ons te pesten....
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina