1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Telefoon, televisie en internet is in mei gratis

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door pvd, 9 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hier staat inmiddels ook de factuur online voor mei. Alleen het internet gedeelte word in rekening gebracht.

  Ik had een brief vandaag in de bus vanwege mijn tweede smartcard met het verhaal dat ze nog niet klaar zijn met het synchroon laten lopen van mijn abbo op smartcard 1 en op smartcard 2 en daarom worden alle digitale tv abbo's over de maanden mei en juni pas verrekend met de factuur van juli!!!

  Moet ik weer in de gaten gaan houden of alles goed gaat met de factuur van juli. Hoe moeilijk kan het allemaal zijn!! (heb het gelijk maar even in excel op een rijtje gezet zodat ik in juli niet zoveel hoef te rekenen)
   
 2. gewoon druk...?? wat een kul....... als ik de rekening niet betaal omdat ik druk ben, is ziggo ook niet amused.......lijkt me leuk.... alle klanten volgende maand het bedrag terug laten storten:giveup::schater::schater::schater::giveup:

  Al met al..... prima als er door omstandigheden niet geincasseerd wordt deze maand, jammer dat ze weer tekort schieten in hun infomatievoorziening.
   
 3. Inderdaad factuur v.d. maand mei staat (eindelijk) online.
  Het klopt ook nog!
   
 4. eindelijk april en mei online ze hebben de lang over gedaan maar dit lijkt wel dat ze mij ziggo een eind achter lopen waar heb ik dit eerder gezien.
   
 5. Inderdaad heden nota online en dankzij dit forum was ik extra
  attent of de combinatiekorting Film1/Sport1 in mindering was
  gebracht: nee dus !
  Deze korting heb ik hedenochtend praktisch 'verbelt' aan de
  helpdesk onder toezegging dat deze korting bij de volgende nota
  wordt verrekend.
   
 6. Ik ben het helemaal met je eens, maar zoals je al ziet kunnen er verscheidene factoren meespelen waarom de factuur te laat is of er nog niet is. Tuurlijk is het te gek dat ze van alles kunnen maken, maarja, wat doe je er aan.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 7. ik heb vandaag inderdaad ook mail ontvangen dat mijn factuur online beschikbaar is, dus zal vandaag of morgen wel afgeschreven worden........ :pompom:Hiep Hiep hoera:pompom: voor ziggo haar eerste verjaardag...... ze kan alleen nog steeds niet lopen zonder te vallen.........
   
 8. De zestiende toch pas?
   
 9. Yep
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 10. Heb je de gespecificeerde factuur al bekeken ? Alle telefoongesprekken staan bij mij 4x afgedrukt. Gelukkig blijkt de eindsom uit te gaan van 1x.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina