1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Drie vragen van een nieuwe Alles-in-1 Extra abonnee

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door SAICRJMPM, 9 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb de volgende 3 vragen:

  1)
  Ik heb vorige week Alles-in-1 Extra aangevraagd. Ik was tot nu toe alleen kabel-tv abonnee. Kan iemand me zeggen welk modem nieuwe leden krijgen? Is dit meteen al voorbereid op de Docsis 3 standaard?

  2)
  Ik heb voor de monteur optie gekozen. Neemt hij dan de modem e.d. mee of komt dit per post?

  3) Als de monteur de spullen meeneemt bevat het pakket dan alles wat je gekregen zou hebben als je niet voor de monteur gekozen zou hebben? Ik bedoel zit er nog steeds een handleiding bij e.d. ook al doet de monteur het?
   
 2. Neen, je zal (waarschijnlijk) nog een gewoon Docsis 2.0 modem krijgen. Het nieuwe modem heb je op dit momen nog niet nodig.

  Hij neemt mee wat-ie komt installeren, dus het modem.
  Goede vraag, nooit bij stilgestaan, ik neem aan dat je die handleiding dan ook gewoon krijgt maar ik heb geen ervaring met die afspraken. Iemand?
   
 3. Ja de monteur laat alle handleidingen die nodig kunnen zijn achter (modem/internet en telefonie en indien besteld router)
   
 4. Ok bedankt.
  Dus ondanks dat ik de monteur laat komen is het pakket wat ik krijg 100% identiek aan de situatie waar ik het zelf allemaal ging installeren?
   
 5. Op ziggo.nl staat trouwens alle handleidingen.

  Misschien als tip!

  Wel even van te voren downloaden is wel zo handig!
   
 6. Ik heb de Internet handleiding gedownload aldaar. Ik zie meteen al slordigheden. Ik snap niet dat men zoiets bij Ziggo niet bijhoudt.

  In Appendix B "Problemen Oplossen" staat dat je de applicatie "Thuishelp" kunt downloaden van www.ziggo.nl/software. Ik ga ernaar toe en er is niks te vinden over "Thuishelp". Zo zijn er meer van dit soort slordigheden. Ik vind dit zo onprofessioneel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina