1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Versleutelings icoon

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door bruce., 8 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. De versleutelings icoon op de info balk krijg ik niet weg (IR)
    met de optie "icoon aan of uit" bij uit
    blijft de icoon zichtbaar.
    Bugje ????
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 8 mei 2009
  2. Albertos

    Albertos Forum Member

    Berichten:
    553
    Ziggo:
    Alles in 1
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Locatie:
    Enschede
    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Ik ben momenteel niet thuis, dus ik kan het niet uitproberen.
    Welke balk bedoel je, die je even in beeld ziet bij het zappen? Dacht niet dat je daarin dat icoon kunt laten verdwijnen.
    Ik dacht alleen bij de zenderlijst die je ziet bij LIST.
     
  3. als je zapt zie je de info balk met de icoon's ondertitel,teletext enz.
    daar staat ook de icoon versleuteling zie er zo uit (IR)
    als je die in het menu uit wilt zetten moet die niet meer verschijnen
    maar hij verschijnt toch.
    Met de humax 9200 gaat die wel weg als je hem in het menu uit zet.
     
  4. Albertos

    Albertos Forum Member

    Berichten:
    553
    Ziggo:
    Alles in 1
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Locatie:
    Enschede
    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Heb het uitgeprobeerd. Je kunt het icoon versleuteling alleen tonen of niet tonen in de zenderlijst. (LIST)
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 11 mei 2009
  5. Het icoon zie je onderaan in de info balk.
    Als je over zapt blijft de info balk even 5 sec. staan.
    Maar in het menu kun je hem aan of uit zetten,
    maar dat maakt niets uit hij blijft aan staan.
    Krijg jij hem wel uit!!
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 mei 2009
  6. Albertos

    Albertos Forum Member

    Berichten:
    553
    Ziggo:
    Alles in 1
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Locatie:
    Enschede
    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Nogmaals, nee in de balk die 5 seconden (kun je trouwens ook instellen) in beeld blijft is dat icoon niet te verwijderen. Staat ook niet in het menu.

    Je kunt wel in de zenderLIJST die je met de LIST-knop tevoorschijn haalt desgewenst het codeer-icoon tonen of weghalen. Standaard zijn ze niet zichtbaar.

    Als je hem zichtbaar wilt maken kan dat via de Menu-knop. Dan zie je b.v. bij dat Nederland 1, Ziggo TV en een aantal regionale omoepen niet versleuteld zijn. Die kun je zelfs zien als je je smartcard uit de ontvanger haalt.
     
  7. Staat dus wel in het menu bij "overige instellingen".
    En dan "optie in zenderlijst" daar mee moet je hem uit zetten
    dat werkt wel met de humax 9200.(zelfde menu trouwens)
    Daar gaat de icoon onderop wel weg.
    kijk maar in de handleiding blz. 47 van de IRFOX
    http://www.myhumax.nl/service.htm
    even getest bij een 9200 zet de optie uit en weg icoon.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 mei 2009
  8. Albertos

    Albertos Forum Member

    Berichten:
    553
    Ziggo:
    Alles in 1
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Locatie:
    Enschede
    Lid geworden:
    20 okt 2008
    Dat zal dan bij de 9200 wel zo werken, maar bij die van mij dus alleen in de zenderlijst zoals ook in de gebruiksaanwijzing staat.
     
  9. Wat is trouwens het voordeel als je die icoon uit zou zetten ?
    Ik snap het probleem eigenlijk niet zo, maar misschien zie ik iets over het hoofd. Er staan wel meer incoontjes in de info-balk en tenslotte zijn de kanalen versleuteld dus mag het icoon daar toch gewoon staan ?
     
  10. Ik heb het nooit over en probleem gehad?
    Ik zag dat icoon bij de fox en dat zag ik niet bij de 9200.
    Dus na onderzoek bij de 9200 zag ik dat je dat icoon aan of uit
    kan zetten.
    Maar kwam er achter dat het niet met de irfox kan terwijl
    het de zelfde menu optie is als de 9200 vandaar
    dat ik dacht dat het een bugje was.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina