1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het te langzaam laden van websites

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door timo!, 8 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedemorgen Mees,

  Vanmorgen alles uitgevoerd wat u hier boven zo duidelijk heeft uitgelegd.

  Bij het afsluiten kreeg ik meteen van Windows een update. Daarna het weer opnieuw gedaan zoals omschreven. Weer op nieuw opgestart.

  De pc loopt nu een stuk sneller.:applause: Hiervoor mijn dank. Zo ook voor het vele werk wat u aan mij heeft besteed.:applause::applause:

  Bedank ook de andere leden die een antwoord hebben gegeven.

  Met vriendelijke groet, timo:thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up:
   
 2. Geen enkel probleem, ik ben blij dat dat zo snel naar bevrediging is opgelost.:pompom:

  Nog even een woord van waarschuwing (vooral voor anderen die aangelokt door het resultaat bij Timo het zelfde gaan proberen in te stellen)::no:

  Deze instellingen maken dat PC's dicht bij hun theoretisch maximum gaan up- en downloaden, vooral bij intensief gebruik zoals P2P, bittorrent, of ftp/http downloads van iso's e.d.. Dat is deksels mooi wanneer je zoals timo de enige gebruiker bent die direct (=zonder router) aan het kabelmodem hangt.

  In een netwerk, vooral één waar de (andere) gebruikers tijd-kritische toepassingen zoals gaming en/of multimedia-streaming toepassen, kan het zijn dat deze instellingen die (andere) gebruikers zeer ernstig hinderen.
  Het is in dat geval noodzakelijk ervoor te zorgen dat QoS (quality of service; geeft tijd-kritische pakketten voorrang boven bulk-pakketten) overal aanwezig en ingeschakeld is. D.w.z. dat je een router moet hebben (of kopen) die QoS ondersteunt en die QoS ook moet inschakelen (indien mogelijk), dat op je game-consoles QoS ingeschakeld moet staan en dat op je PC's QoS als service geinstalleerd en aangevinkt moet staan bij de services voor de ethernet-controller waarmee je aan ethernet hangt.
  Reserveer waar mogelijk b.v. 5-10% van de bandbreedte voor QoS. Gaming kost (in tegenstelling van wat vaak beweerd wordt) daarbij relatief weinig bandbreedte, multimedia-streaming kan voor sommige codecs diezelfde bandbreedte werkelijk vreten.

  Veel plezier verder met deze patches,

  Mees de Roo
   
 3. Dag Mees,

  Zal ook dit uitprinten en opslaan, en bij de andere uitleg voegen. Wie weet heb ik het later nog nodig. Vind het geweldig hoe goed ik door u ben geholpen.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor uw ondersteuning.:thumb up::thumb up::thumb up::thumb up::thumb up:

  Met vriendelijke groet, timo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina