1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Internet traag

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door poppyzbrite, 7 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Vanochtend is de monteur langsgeweest om alles over te zetten van ADSL naar Alles in 1 Extra (Scientific Atlanta modem en WL-342 Sitecom Wireless Router 300N X3).

    Het probleem is dat internet ontzettend traag is (bv streaming media youtube, uitzendinggemist bufferen verschrikkelijk). Usenet werkt wel op volle snellheid en speedtest.net geeft ook goede waardes terug. Het kan niet aan mijn pc liggen want tot aan het moment van migratie werkte alles super.
     
  2. Dan is de verbinding dus gewoon in orde.
    Ben je tegelijk op volle snelheid aan het downloaden? Dan blijft er niet veel over voor de filmpjes.
     
  3. uiteraard ben ik niets aan het downloaden. alleen een pagina met you tube en voor de rest alles niets
     
  4. Probeer dit eens.
    Wie weet maakt het verschil.
     
  5. ok, streaming media werkt nu prima maar nu heb ik het volgende probleem.
    wanneer ik iets aan het downoaden ben van usenet (altbinz en newsleecher) is het niet meer mogelijk om te surfen (lege pagina blijft laden) en om mail op te halen (verbinding met server pop.ziggo mislukt). wanneer ik het downloadprogramma afsluit dan kan ik weer gewoon surfen en mailen. Ook als ik de snelheid cap doet dit probleem zich voor.
     
  6. probleem is opgelost! sitecom vervangen door linksys nrt610 en het loopt gesmeerd :)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina