1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung Dcb-H360R afstandbediening reageert niet

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door Mark8, 7 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Afstandsbedieningen van de Samsung DCB-H360R hebben nog een eigenaardigheid. Na lange tijd probleemloos gebruik doen ze ineens niets meer. Blijkt dat de batterijen even uit en weer in geplaatst moeten worden. Al bij twee identieke afstandsbedieningen op verschillende lokaties ondervonden. Kontakten zien er overigens goed uit en hoeven niet gereinigd te worden. Bij andere afstandsbedieningen van overige apparatuur dit nog niet eerder ondervonden !
   
 2. Tsja, de batterijen eruit en even gelijktijdig op alle knoppen drukken, en zo heb je voor alles een gebruiksaanwijzing.

  En zo raak je via dit forum enorm thuis met alle hulpjes :mrgreen: om de boel "draaiende" te houden, en dat ANNO 2009.
   
 3. klopt, standaard AB is waardeloos. je moet echt richtten op het apparaart om hem te laten werken, ik heb ook de logitech harmony gekocht. Ik zou niet anders willen, alle apparaten in 1 universele afstandsbediening, die volledig in te richten is naar eigen smaak en voorkeuren
   
 4. TIP

  Kijk via een Camera (mobiel,webcam) naar de afstand bediening terwijl je zapt. Dan zie je aan de voorkant als het goed is een lichtje knipperen.
  Dat kan je normaal niet zien maar met een camera wel, dan kun je zien of het je batt. zijn of je decoder. Is bijna alle afstandbedieningen zo.:thankyou:
   
 5. Klopt, de Harmony is een zeer goed ding, het IR oog is ook veel krachtiger dan die van de orginele Samsung. Daarnaast is het zo dat de Orginele Samsung afstandbediending niet de meest snelle is, dit merk je met name met zappen. Ook hier heeft de Logitech Harmony (One) weinig last van.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina