1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung Dcb-H360R afstandbediening reageert niet

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door Mark8, 7 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds gisteren een Samsung Dcb-H360R. Deze heb ik via Hdmi kabel aangesloten op mijn Panasonic 32LZD85F. Ik heb gewoon beeld en geluid maar kan voor de rest bijna niks doordat de afstandsbediening maar gedeeltelijk werkt. Het enige wat hij doet is page up en down. Kan het geluid er niet mee regelen en de numerieke toetsen reageert hij ook niet op. Kan dus ook niet in het menu omdat er dan een pincode getoetst moet worden. Iemand misschien enig idee wat dit probleem kan veroorzaken? Ik heb hem werkend gezien en gekocht dus dat is het niet. Alvast vriendelijk bedankt.
   
 2. Probeer de STB knop eens rechtsboven op je afstandsbediening. :cool:
   
 3. Dank voor je snelle reactie. Ik geloof dat ik dat ook al geprobeerd heb, maar zal vanavond nog eens goed proberen dan. Wel raar dat dan page up en down wel werkt maar de rest niet toch?
   
 4. Mijn afstandsbediening is al vanaf het begin prut. Ik gebruik hem dan ook niet meer. Ik heb de Logitech 525. Ik weet niet waarom de afstandsbediening van de Samsung niet goed werkt, maar het was een bron van ergernis vanaf het begin... :?
   

 5. Weet bijna wel zeker dat je inderdaad de STB button moet indrukken, als hij op tv is ingesteld dan werkt alleen de volume en de page up and down.
   
 6. Nou dat hoop ik dan echt. Alleen was het probleem bij mij dat alleen de page up en down het deed. Ook volume werkte niet!
   
 7. Test het ff uit, mocht het niet lukken stuur dan een pm.
   
 8. Ok, dank je wel. Ik ga het direct proberen als ik thuis kom vanavond. Laat het wel weten. bedankt voor de hulp tot dusver!
   
 9. Nou heb het uitgeprobeerd en het werkt!! Veel dank...
  Merkte dat het gisteren waarschijnlijk niet gelukt omdat je inderdaad erg goed moet richten met de afstandsbediening. Dat werkt niet echt top, tevens kan ik het geluid met de volume toetsen alleen of uit doen of weer op het niveau waar het op stond. En dat is maar 1 niveau. Iets harder of zachter gaat dus niet. Maar ben allang blij dat ik normaal kan zappen. Als er nog iemand een tip heeft voor dat volume niveau dan hoor ik het graag!
   
 10. Bij de 360 is het volume via HDMI helaas niet te regelen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina