1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Verbinding met Sitecom router valt weg

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door RonS, 7 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Allemaal nullen met ipconfig naar je router wil zeggen dat dat apparaat door je PC volstrekt niet gezien wordt. Dan kan het dus ook nooit zo werken, want er is geen modem->router maar een router->PC verbindings-probleem. Probeer een situatie te vinden waarbij de router (al is het maar even) wel werkt en doe die ipconfig dan nog eens.

    Mees de Roo
     
  2. Wat heeft ziggo met in je router komen te maken?
     
  3. Ronald,
    als je pc op de Sitecom is aangesloten, stel dan je pc in op een vast ip adres. bv 192.168.0.2 met submask 255.255.255.0
    Probeer dan eens naar de 192.168.0.1 te gaan. Lijkt erop dat de DHCP op de sitecom uit staat.
     
  4. het standaard ipnr wat de modem heeft volgens de handleiding is 192.168.1.1

    dus http://192.168.1.1

    het standaard inlog accouint van de modem is admin met het wachtwoord admin


    maar als ziggo hem leverd kan dat anders zijn

    hier kan je de quick installation guide vinden die heb ik ff voor je geupload

    http://rapidshare.de/files/47413106/wl143.pdf.html
     
  5. en toen was het stil

    is het al opgelost ?


    < zoals ik het gevolgd heb lijkt het een gevalletje kabelbreuk >
    maar altijd fijn als mensen hun reslutaten even laten weten naderhand, dan lijkt het of er iets gedaan is
     
  6. Of zijn hele internet is nu plat :P
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina