1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Radiokanaalgegevens bestaan niet

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Kinsella55, 6 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze discussie is al eerder gevoerd. Omstreeks november. Sommige mensen kregen de mededeling 'Radiokanaalgegevens bestaan niet' wanneer ze naar radio switchten. Probleem was dat wanneer je favorieten voor je tv-zenders aanmaakt je dat ook voor de radiozenders moet doen, anders worden ze dus niet weergegeven.
  Voor de probleemposters bleek het dé oplossing. Voor mij echter niet. Ik heb twee favorietenblokken aangemaakt met radiozenders maar waneer ik wil switchen naar radio krijg ik nog steeds dezelfde mededeling en GEEN radiozenders.
  Iemand????
   
 2. Welk merk/type decoder heb je?
   
 3. Ik heb een Samsung DCB-H360R

  Na contact vanmiddag met de helpdesk opnieuw geïnstalleerd en dat heeft het probleem deels verholpen. Ik krijg nu wel radiozenders, maar de aangemaakte favorietenblokken radio gaan ten koste van mijn favorietenblokken tv.

  Ik heb vier favorietenblokken tv en nu twee favorietenblokken radio.

  Voordat ik de favorietenblokken radio had aangemaakt, kon ik vijf keer zappen door favorietenblokken. De vier door mij aangemaakt plus het complete tv-overzicht met alle 162 zenders (ik hebt digitaal totaal plus HD).

  Met de wel werkende twee radioblokken erbij worden nu nog maar drie tv-blokken weergegeven en twee radioblokken. Het switchen tussen radio en tv maakt niet uit. Wanneer ik in tv-mode ben en ik verander van favorietenblok, dan kom ik ook automatisch in de radioblokken en andersom. Ben ik naar radio geswitcht dan neemt hij bij de favorietenblokken namelijk ook de tv-blokken mee. En iedere keer kiest de decoder weer andere blokken uit. Volstrekt willekeurig.

  Ik snap er in elk geval helemaal niks meer van.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina