1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Waar zijn SciFi en 13th street gebleven???

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door jokla, 5 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Leuk hoor nieuwe zenders... ze staan ook keurig in mijn lijstje van Favorieten, maar het beeld blijft zwart... (ik heb het totaal pakket)... Last van een storing o.i.d.??
     
  2. Welke software versie heb je op de Humax 5000 staan?

    Je hebt geen beeld en geluid, en geen foutcode?
    De ondertiteling zie je deze wel op het beeld?
    Je hebt het over SCI FI en 13TH STREET, SLAM!TV, doet die het wel of ook niet?



    Het lijkt erop dat meerdere gebruikers problemen hebben met het weergeven van de nieuwe zenders op de 5000. We hebben het vermoeden dat dat alleen optreed met de laatste software versie vandaar ook mijn vraag over welke versie jij op je decoder hebt staan.


    Helaas lijkt alleen een herinstallatie te helpen, zie dit topic http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=17588
     
  3. De allernieuwste! Anderhalve week geleden de update uitgevoerd... Daar kan het toch niet aan liggen...
     
  4. Vermoedelijk dus wel :cry:.
    Met een herinstallatie zou je de zenders wel moeten krijgen....hoop alleen dat je geen favorieten lijst hebt, deze ben je na een herinstallatie wel kwijt.

    Je hebt geen beeld en geluid, en geen foutcode?
    De ondertiteling zie je deze wel op het beeld?
    Je hebt het over SCI FI en 13TH STREET, SLAM!TV, doet die het wel of ook niet?
     
  5. Tja, lees net in andere discussies dat het waarschijnlijk WEL aan de software kan liggen... Kan ik mijn favorieten verdorie weer opnieuw gaan instellen... Gelukkig een lijstje gemaakt en bewaard, maar hiet ben je dan weer eindeloos mee bezig... Wordt tijd voor een nieuwe update dus...
     
  6. Bedankt voor de snelle Support trouwens!! Ik ben wat dat betreft wel blij met de Ziggo-gebruikers site.
     
  7. Oproep

    Zou iemand met een Humax 5000, die op dit moment nog zwart beeld heeft op de nieuwe zenders (en die zit in het voormalig @Home gebied) en nu in de buurt van de decoder zit mij een PM willen sturen?

    Kan dan even contact met je opnemen en e.a. op afstand proberen, wat ons weer kan helpen bij het vinden van een oorzaak.
     
  8. Sorry, heb net de boel opnieuw ingesteld.
    Het was even omslachtig, maar zo lukt het wel. Hoop dat er snel een nieuwe software update komt die dit probleem oplost. Voorlopig dus: naar Menu en kiezen voor Zenders Zoeken; Favorieten opnieuw instellen.

    Vindt het trouwens vervelend dat de ondertiteling aan de linkerrand wegvalt, Ben voorstander van meer gecentreerde ondertiteling.
     
  9. Dat probleem had ik ook. Ook heb ik de zenders op nieuw laten zoeken. en toen was het probleem verholpen. Oude @home gebeid 9671LK.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina