1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Externe reset

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door mvoeten, 4 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste gebruikers,

  Heb onlangs (2e hands) een cisco 8455dvb decoder gekocht, Deze heeft een tijdje naar behoren gefunctioneerd maar lijkt nu kompleet de geest gegeven te hebben... Na het aanzeten van de decoder krijg ik totaal geen reactie, geen beeld, geen geluid. Wel lijkt het er iets op de afstandsbediening te reageren want het display geeft wel kanaalveranderingen aan. Nou is mijn vraag eigenlijk of het mogelijk is een zogenaamde harde reset uit te voeren ?

  Vast bedankt voor jullie reactie,

  Marc
   
 2. stekker eruit en erin helpt ook niet?
   
 3. Beste "jongetje",

  Nee, helpt niet... lijkt eerst wel opnieuw op te starten maar verder geen reactie.
   
 4. andere kabel

  Bij mij stond hij op een gegeven moment ook vast ...dacht ik . Hij had de hdmi kabel uitgeschakeld . Toen ik een dikke oude euro kabel had geinstaleerd had ik weer beeld .Had de boef zelf gedaan . En hij stond toen ook in een update (poging) menu .FF naar het menu ,instellen hd ,en hij deedt het weer ....
   
 5. beste Veerlj,

  Ja, dat lijkt dus het probleem te zijn !!! Via scart inderdaad wel signaal. Nou krijg ik alleen de HDMI uitgang niet meer aan de praat. Jij zegt via het menu, maar ik vind hier alleen de instellingen voor beeldformaat en resolutie.
   
 6. menu instellingen

  verander de instelling van 720 naar een hogere resolutie ,of orginal en probeer weer eens . Of alles weer naar de fabrieks instellingen terug zetten en dan deed hij het bij mij weer op hdmi .

  Kan nu niets proberen want hij is opgestuurd omdat bij mijn cisco de software versie 1.0.2.5 zat . En dat was een foute versie .

  Maar dat veranderen of terug zetten naar fabrieksinstellingen hielp altijd .:pompom:
   
 7. Geen HDMI

  Nee, dat is niet gelukt... helaas. Nou eerst maar weer even de favorieten instellen en weer verder zoeken. Toch bedankt natuurlijk, ik kan in ieder geval weer wat zien, ook al is het dan via scart ( Wat een verschil met HDMI overigens)
  Gr. Marc
   
 8. reset proberen ?!?

  En je had ook al de reset geprobeerd ,dus min 15 sec de stekkert eruut ?.

  Soms moest ik nog even door proberen .En soms moet je bij sommige tv's deze eerst uit zetten en op een bepaalde manier /volgorde bijzetten zodat de tv de cisco herkend .:pompom:

  Ja , het beeld is wel slechter ,dan moet je de beeldverbetering afstellingen weer uit de kast halen die juist met hdmi niet nodig had ( van de tv).

  Ik moest dus wel een paar keer proberen voor ik de hdmi weer aan de praat had ,dus geef niet te gouw op . Succeven .:frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina