1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Steeds resetten

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door bennie kregting, 4 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. en ook het aantal lijntjes dat je mag uitgooien
  bij ziggo is max 4 lijntjes
  bij een payservers is ook 4 en mss wel meer lijntjes
  waarmee dus de dload snelheid zeer zeker wel omhoog gaat
  4 lijntjes payserver + 4 lijntjes in ziggo
  dan heb je toch alweer 8 lijntjes lopen
  :wink:
   
 2. Maar de maximale snelheid blijft hetzelfde. Hoger als je abbo zal het niet worden. Maar goed, dat terzijde.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 3. Opgelost!!!!!

  Nieuwe Eminent Router 300N en usb dongle 300N aangeschaft Twv €120.00 en al de hele ochtend aan het downloaden en niks hoeven te resetten. Toch al een kleine 22GB gedownload in de ochtend.

  Iedereen bedankt voor het meedenken en in het bijzonder TRaSH.

  Gr,
  Bennie
   
 4. Ook goedkopere routers moeten vol kunnen downloaden, waarschijnlijk heeft er meer gespeeld waarom dit probleem zich voor heeft gedaan.

  Goedkope sweex routers kunnen ook op 20mbit downloaden, die dingen zijn in theorie op 100mbit voorbereid.

  Wireless kan een probleem geven, maar alsnog moet er meer aan de hand geweest zijn.
   
 5. klopt,
  goedkope routers kunnen ook full speed downloaden.
  maar het is een bekend probleem dat ze wel eens vaker last hebben dat als er teveel load op zit dat ze zeg maar vast lopen.
  en pas werken na een reboot.
  maar linksys heeft dat ook met een paar goedkopere modellen gehad.
   
 6. Dat klopt :) had ik ook aangegeven in de vorige topic over memory problemen met linksys.

  Toch is het niet normaal wanneer een router eruit klapt met 20mbit dan moet er meer mis zijn.

  Vind ik leuke topics dit :)
   
 7. Een 100Mbit sweex router?
  Haal jij nu niet de aangegeven LAN-poort snelheden en de doorvoer snelheden door elkaar? Een groot assortiment goedkope routers (waaronder dus Sweex) halen de hogeren snelheden van de huidige abonnement niet. Een gedeelte hiervan blijft zelfs nog (ver) onder de 20Mbit steken, de anderen komen soms tot een 30-35Mbit (en dan heb je in die sector al een hele goede), maar houden het ook daar voor gezien. Wat hierin meestal de bottleneck in is, is de gebruikte hardware, zoals bv de CPU, die gewoon te kort komt om dergelijk hoge snelheden te kunnen halen.

  Wat jij bedoelt met voorbereid op 100Mbit is waarschijnlijk niets meer als wat er opgegeven word voor de LAN-poort snelheden. Dit zegt helaas niets over de doorvoersnelheid van WAN <-> LAN. Zelfs voor LAN <-> LAN mag je al blij zijn als je 65-70Mbit behaald.

  Ikzelf heb een D-link router met Gigabit WAN en LAN poort(en). Is de doorvoer snelheid van ook 1Gbit? Nee bij lange na niet, in testen komt de doorvoersnelheid van WAN <-> LAN in de buurt van de 200Mbit. De LAN <-> LAN snelheden komen wat meer in de buurt van 1Gbit, maar ook die blijven steken op een 700-800Mbit. (vaireerd wat).

  Als je wat zoekt op internet vind je van de meeste routers wel een revieuw met daarin de geteste en behaalde snelheden op elk vlak. In bovenstaande verhaal is overigens wireless niet meegenomen, de snelhede daarvan liggen sowieso (veel) lager als voor bekabeld. Er zullen ongetwijfeld goedkope routers zoals Sweex zijn die 20Mbit of meer kunnen halen maar dit zullen er niet veel zijn.
   
 8. Doorvoersnelheden WAN LAN:

  Klik HIER

  Snelheden WLAN:

  Klik HIER

  Engels is vereist (helaas).
   
 9. Hoi Shoarma,

  Om nog wat meer te melden, ik ben begonnen met een Linksys WRT54GL Tot het moment dat @home Ziggo werd nooit problemen gehad, toen ik bij torrents als ik te veel uploade gooide hij mij modem eruit. diverse firmware gebruikt steeds hetzelfde probleem overstapt naar de bovengenoemde Eminent daar ging het redelijk mee 1x pd resetten, toen ik ging downloaden met usenet onstond de elllende. Waarschijnlijk heeft het te maken met de snelheid en het geheugen van de routers.
  Ik kom het overal tegen dat mensen deze problemen hebben, hopelijk blijft het nu bij mij goed gaan dan is de €120.00 zeer goed besteed want van al dat resetten een punthoofd kreeg ik ervan.:evil:

  Gr,
  Bennie
   
 10. Linksys54 en Casema/Ziggo liggen elkaar niet.Ik had zelf nooit problemen met mijn Linksys met ADSL tot ik overstapte naar Casema. Hierover is genoeg te vinden op internet: Cisco/linksys geeft Ziggo de schuld en viceversa.
  Ik heb er nu 3thparty firmware van DD-WRT op staan en mijn router is nu al 230 dagen online waar ik eerst 2x per dag mijn kabelmodem en/of router kon resetten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina