1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles in 1 extra en docsis 3

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door liberator, 2 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. nou is niks fout gegaan sprak vandaag een monteur die bezig was in de kast bij ons in de wijk en die zei nog 3 straten en dan was schagen klaar voor docsis 3.0
   
 2. Ja, maar de snelheid gaat pas deze zomer omhoog van de alles-in-1 abbo's.
   
 3. Neen, dat is niet juist. "Verkocht" worden de abonnementen zoals ze nu zijn, met de toevoeging dat ze zeer binnenkort (dus van de zomer) verhoogd zullen worden. Zoals gezegd, heb je op dit moment nog helemaal geen nieuw modem nodig. Neem je Alles in 1 Extra, krijg je 20Mbps. Dat is wat beloofd wordt. Welk modem je dan hebt maakt daarvoor geen donder uit.

  Wat ook beloofd wordt is dat je op gegeven moment (wederom, van de zomer) een hogere snelheid zult krijgen voor dezelfde prijs. Indien daarvoor een nieuw modem nodig is, zal je dat krijgen. De toezegging dat je in ieder geval het nieuwe modem gaat krijgen, kan dus wel gedaan worden, dat klopt ook gewoon.

  Is voor jouw abonnement geen nieuw modem nodig (ofwel je abonnement krijgt dan geen snelheid waarvoor dat nodig is, of je hebt het nieuwe modem, al dan niet per abuis, al ontvangen), dan is het wat dat betreft al geregeld.

  Je moet dus níet de komende snelheidsverhogingen zien als hetzelfde als de uitrol van nieuwe modems. De één wordt beloofd, de ander is in sommige gevallen noodzakelijk om die belofte waar te maken.
   
 4. Ik heb geen probleem of zo maar tijdens het telefonisch bestellen heb ik nagevraagd welk modem geleverd wordt, dit wordt de nieuwe Modem wat de DOCSIS 3.0 aankan, aldus de verkoper en de snelheid wordt warschijnelijk in april verhoogd. Als tijdens levering dat niet blijkt te kloppen wacht ik gewoon tot dit wel geleverd wordt. Ik weet dat wanneer het op de site staat je dan pas recht heb van spreken maar ik heb geen zin om meer te betalen voor hetzelfde (Telfort) product.
  Ik wacht het wel af.
  Ruud
   
 5. In welke wijk woon je, het begint nu wel erg dichtbij te komen :frons:
   
 6. als alles verhoogt is krijgen we mail modems zijn op sorry lol :schater:
   
 7. hoep noord
   
 8. Wat gebeurd er dan met je snelheid ?

  Met andere woorden: als de snelheid omhoog gaat kan je oude modem dan nog wat sneller dan 20/3 MB ?
   
 9. Uh... Wachten? Maar ze zullen gerust genoeg hebben om de bestaande klanten te voorzien. Klaar.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 10. vandaag brief gehad

  geachte heer xxxx

  Wij zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit van ons netwerk en diensten binnenkort kunt u nog sneller internetten want wij verhogen uw dowloadsnelheid naar 40 mbit per seconde uw upload blijft gelijk nl:3.0 Mbit per seconde om gebruik te maken van de nieuwe snelheden heeft u een nieuwe modem nodig u ontvaangt binnen enkele werkdagen van ons een nieuwe eurodocsis 3.0 modem

  hier dus netwerk klaar

  1742

  jullie horen van mij als het modem geactiveert is

  groetjes

  peter
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina