1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles in 1 extra en docsis 3

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door liberator, 2 mei 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb ook alles in 1 extra. Ziggo beloofde zelf ook het nieuwe modem via de telefoon. Tot 4x toe aan de telefoon beloven ze touchstone modem. Uiteindelijk heb ik nu scientific atlanta modem(door monteur)... en 1 week later kreeg ik nog 1 pakket toegestuurd met het gewone motorola modem(alles in 1 pakket). Moet nu zelfs het motorola modem terug sturen. Beetje krom van ziggo.
   
 2. Toch maakt het niets uit welk modem je hebt op dit moment.
  Zelfs als je het nieuwe modem gekregen had, was je verbinding niet sneller. De snelheid gaat pas omhoog als de cmts'sen (wijkcentrales) met docsis 3 gaan werken. Dat wordt voor alles-in-1-extra pas deze zomer op zijn vroegst (einde 2e kwartaal op zijn vroegst).
  Het nieuwe modem krijg je vanzelf toegestuurd als alles-in-1-extra verhoogd zal gaan worden in snelheid.
   
 3. Hoe je het ook went of keert het gaat allemaal maar heel traag, veels en veels te traag naar mijn mening.

  Daarnaast informeert Ziggo maar bar slecht hoe ze er voor staan.

  Beetje jammer,

  Hopelijk veranderd ziggo nog eens positief zoal vroeger Multikabel werkte.

  Op multikabel kon je gewoon bouwen nu met ziggo is het gevoel duidelijk anders geworden.

  Ik heb gewoon het idee en gevoel dat geld, duidelijk op plaats 1 staat.

  het forum staat bol met klachten. al dan inmiddels al niet gefixt of openstaand.

  mijn mening.
   
 4. Wat een onzin zeg, je internetverbinding werkt nu toch? Je krijgt toch waar je voor betaalt? Ze gaan kosteloos de snelheid verhogen, gefaseerd, en iedereen gaat hier een beetje zitten janken dat het niet snel genoeg gaat.

  Stelletje kleuters hier :schater:
   

 5. Ach ik merk het wel ben zoiezo als tevreden met de speed
  Bij online haalde ik eerst 15 mbit doen 14 en toen 11 steeds langzamer dus en lag natuurlijk niet aan hun

  Nu ben ik wel plakje meer geld kwijt voor 20mbit maar dat wordt straks ruim goed gemaakt als ze naar de 50 en zelfs naar de 80 of hoger gaan ;)

  Geduld is een schone zaak (Behalve als je nodig moet poepen) :schater:
   
 6. Ergste is nog de speculatie. Men gaat dat voor waarheden aannemen. Iemand in ander topic heeft door geluk reeds docsis3 modem en verwacht nu al verhoging van Alles in 1 Extra. Men had het gewoon stil moeten houden, maar goed, dat werkt ook niet. Tuurlijk is die extra snelheid erg lekker, maar dat 'kinderlijke' gezeur. Het is verschoven naar de zomer, ga lekker punniken tot die tijd of zo ;-)
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 mei 2009
 7. Het is gewoon zo dat de afdeling verkoop van Ziggo nu al het DOCSIS 3.0 met nieuwe modem "verkoopt":) Als je dit besteld krijg je de 2.0 Motorola modem.:x Bij navraag blijkt dat ze eerst de 3i klanten van een nieuwe modem gaan voorzien en later de rest.:sad: Heb mijn bestelde ALL in 1 extra pakket na openmaken direct terug gestuurd. Blijf voorlopig bij Telfort tot Ziggo levert wat ze beloven. Ik weet dat er nu al mensen gaan reageren dat ik niet zo moet zeuren maar ik heb geen zin om eerst 2 maanden met de motorala modem te werken om te wachten op de "nieuwe"
  Tot later.
  Een bijna Ziggo klant Ruud.
   
 8. Ik snap je reactie niet echt....
  Alles in 1 Extra wordt nog helemaal niet verkocht met een hogere snelheid. Alleen het Z3i abbonnement is nu met een docsis3 modem 40Mbit. Alles in 1 Extra is gewoon 20Mbit en dat werkt prima met het bestaande modem. Met het bestaande modem kan je ook tot 30Mbit.
  Alles in 1 extra gaat pas einde van 2e kwartaal op zijn vroegst omhoog in snelheid. Dan pas krijg je vanzelf een nieuw modem thuisgestuurd.

  Er is geen enkele verkoper die nu tegen jou zal zeggen dat je een hogere snelheid krijgt als je nu het alles-in-1-extra neemt. En of dat nu met een docsis 3 of 2 modem gebeurt maakt niets uit. Ze leveren dus wel degelijk wat ze beloven (20Mbit en niets meer op dit moment)
   
 9. Ik heb een alles in 1 extra en heb een nieuwe modem al gehad.
  De touchtone ook de andere gebruikers in me wijk ook die alles in 1 extra hebben. maar allemaal geen brief of geen mail gehad.
   
 10. Ja dat schreef je al vaker, blijkbaar iets fout gegaan of er is een andere reden om jullie al dat modem te sturen. Maar ik neem aan dat je nog gewoon 20Mbit hebt met alles-in-1-Extra ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina