1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Nieuwe zenders toevoegen werkt niet helemaal goed

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door Theunissen, 29 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Zo werkte het voor de update.
    Nu moet je echter scannen.
     
  2. Wat Anoniem zegt klopt, ook na de update. Ik kreeg namelijk toen ik de zender selecteerde wel de naam (SciFi) te zien maar geen beeld.
     
  3. Vraag aan Humax 5000 gebruikers met deze problemen (zwart beeld nieuwe zenders):

    - Welke software versie heb je op de Humax 5000 staan?

    - Zag je wel de ondertiteling in beeld?

    - EPG was die wel aanwezig?


    We hebben het vermoeden dat het probleem in de laatste release zit, alleen hebben we het nog niet kunnen reproduceren. Mochten er gebruikers zijn met de vorige release (L-1) meld het dan a.u.b. ook even!


    Mocht iemand in @Home gebied nu nog de problemen hebben en kunnen wachten met oplossen tot morgen, zou je mij dan een PM willen sturen dan neem ik morgenochtend contact op en gaan we kijken of we e.a. kunnen testen je zou ons en Humax hier erg mee helpen.
     
  4. Ik heb een Humax 5000HD met softwareversie 1.00.09 - dus de update - en vanaf het begin geen problemen ondervonden. alles werkte in een keer perfect.
     
  5. - Software versie : NHDZCIR 1.00.09 (dit staat zo vermeld bij Status als ik op Menu druk);

    - Nee er was geen ondertiteling zichtbaar;

    - EPG heb ik helaas niet getest.

    Ik moet daarbij wel de kanttekening zetten dat ik vrij snel na het zien van het probleem een nieuw scan (zenders zoeken) heb uitgevoerd.
     
  6. - Laatste software update
    - Geen ondertiteling gezien
    - EPG wel te zien, zendernaam bleef op (Onbekend) staan


    Ik heb inmiddels al zenderzoeken opnieuw gedaan... na ook stroomloos maken geprobeerd te hebben.

    Wel goed dat dit meteen wordt opgepikt
     
  7. Allemaal bedankt voor de info.

    Info van anderen is welkom als:

    - Je decoder met vorige versie software (l1) bezit, laat dan weten of je wel of geen problemen had.
    - Je decoder bezit met laaste SW versie (L3 = NHDZCIR 1.00.09) en geen problemen hebt gehad.

    Eventueel info als je problemen had, de ondertiteling wel of niet werkte en wel of niet kon selecteren. En of de EPG info wel of niet zichtbaar was.

    Tot slot, als iemand in @Home gebied nu nog de problemen heeft. Doe dan geen herinstallatie en stuur mij een PM ik neem dan contact met je op misschien dat we dan wat meer informatie krijgen over de problemen.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina