1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe zenders toevoegen werkt niet helemaal goed

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door Theunissen, 29 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag zijn er een 3 tal nieuwe zenders toegevoegd aan het Ziggo netwerk. Via het menu kon ik zien dat er 3 nieuwe zenders waren. 13th Street gaf geen problemen en was zonder iets te doen ook te bekijken maar zodra ik naar het SciFi kanaal geen was er geen beeld (in de Info stond wel SciFi). Ik dacht dat het misschien effen aan uit zetten van de decoder misschien zou werken (ik heb de decoder wel niet van de spanning gehaald, misschien doe ik dat de volgende keer wel), maar dat bleek ook niet te werken.

  Pas nadat ik ging zoeken naar nieuwe zenders (via het menu) kreeg ik beeld te zien op SciFi nadat alle kanalen waren binnengehaald (dat gaat overigens binnen een paar seconden). Eind goed zou je denken, maar dus niet helemaal want al mijn favorieten waren verdwenen en die moest ik dus opnieuw gaan aanmaken.

  Ik hoop dat deze bug in een volgende release wordt aangepakt want ik heb weinig trek om steeds mijn favorieten opnieuw aan te maken als er nieuwe zenders op het netwerk komen.
   
 2. ik dus ook

  Dat probleem had je niet alleen, dit overkwam mij dus exact zo!:cry:
   
 3. Ik had hetzelfde, maar ook op nog een aantal andere kanalen die een zwart beeld gaven. Pas na opnieuw zenderzoeken had ik ze weer. Uit andere topics bleek dat er zenders van stream/frequentie gewisseld waren. Blijkbaar pakt de irhd-5000 dat niet altijd goed zelf op.
   
 4. Zelfde probleem hier. Alledrie nieuwe kanalen '(Onbekend)', wel EPG info. Stroomloos maken helpt niet. Zenderzoeken en favorieten opnieuw aanmaken dus...

  Vorige veranderingen (Het Gesprek naar ander kanaalnummer, Family 7 toegevoegd, etc.) werden wel allemaal goed verwerkt, dus ik heb goede hoop dat het bij toekomstige veranderingen wel weer goed gaat...
   
 5. Ik begrijp ook niet wat er nu zo speciaal is aan deze drie toegevoegde kanalen waardoor de Humax IRHD-5000C daar niet mee om zo kunnen gaan. Dit zijn toch zaken waarvan je mag verwachten dat Ziggo daarop test voor goedkeuring om te voorkomen dat de klanten met dit soort problemen worden geconfronteerd. Als de oudere Humax IR-FOX C geen probleem heeft dan kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat dit niet getest is en er sprake is van een bug in de Humax IRHD-5000C firmware implementatie.
   
 6. De oudere Humax IR-FOX C had er inderdaad geen probleem. Die heb ik ook nog en hij voegde zonder problemen de 3 nieuwe zenders toe.
   
 7. Ik zal dit probleem met de tester(s) en de afdeling die de wijziging heeft uitgevoerd bespreken. De ontvangers wordt altijd getest voor alle mogelijke wijzigingen op het netwerk dus dit probleem had niet mogen voorkomen.
   
 8. Nieuwe firmware had ik nog niet aan gedacht... Is er nog iemand met de oude IRHD5000c firmware om te testen of de zenderlijst wel correct wordt bijgewerkt?
   
 9. De nieuwe kanalen hebben aanvankelijk geen zendernaam, zodra je het kanaal geselecteerd hebt wordt de naam aangepast naar de correcte naam. Dit gedrag is correct.
   
 10. Dat was me de vorige keren idd. opgevallen bij nieuwe kanalen, maar dat werkte deze keer dus ook niet. EPG info was te zien, echter de naam bleef '(Onbekend)' en het beeld zwart, ook geen E-melding.

  Vandaar dat ik opperde dat het misschien gerelateerd is aan de nieuwe firmware, maar dat kunnen jullie vast wel testen...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina