1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De nieuwe zenders (sci-fi) en verhuizing oude

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door G.bruiker, 29 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Klopt, naast de Service ID (SID) horen de Original Network ID (ONID) en Transport Stream ID (TSID) er ook nog bij voor de correcte identificatie van een service binnen het gehele systeem aangezien de definitie van een Service ID als volgt is:
  Daarom is er voor het verhuizen van een kanaal (ofwel een service) naar een andere Transport Stream (TS) ook een service_move_descriptor opgenomen in de DVB specificaties zodat de ontvanger (IRD) bijvoorbeeld in staat is het favorietenlijstje automatisch bij te werken:

  Maar dat wordt allemaal snel te technisch voor veel lezers.
   
 2. mijn ervaring is dat alleen nieuwe zender in eerste instantie not completed aangeven, wijzigingen worden wel direct goed verwerkt. Je hebt gelijk, het geluid van deze zenders is in alle opzichten onder de maat, het geluidsniveau is zacht en de kwaliteit van het geluid is minder, maar dit laatste komt vooral door'''oude'' content.

  Ik heb de samsung 360r (HD) de bug die hier inzit vind ik nog steeds vervelend, in tegen stelling tot de samsung 9401 geeft hij de wijzigingen in zenders niet meer met kleuren weer. (wijzigingen bauw en nieuwe zenders oranje) Nu is het steeds een zoektocht welke zenders wijzigingen hebben en welke nieuw zijn. Hoop dat samsung dit op kan lossen in een volgende update.
   
 3. Grrrr, vorige week bijna een half uur bezig geweest om de favorieten lijst zenders weer goed in te stellen.

  Erg onhandig hoor dat de zenders voor 50% op incompleted stonden zodat je ze heel langzaam zappend moet langs lopen om de zendernamen 1 voor 1 op te halen en dan weer veel moeite moet doen om de zenders in de gewenste volgorde in je favorietenlijstje te krijgen.
   
 4. waarom zijn dit soort zenders nog steeds in 4:3 in plaats van 16:9? :sad:
   
 5. Goeie vraag. Bijhoorlijk triest, aangezien toch redeliijk veel content uit de HD tijdperk komt.

  Het zal wel te maken hebben met geld/rechten/etc.
  Toch jammer. Een redelijke xvid rip van Startrek Enterprise ziet er beter uit dan de uitzending op Sci/fi. Helaas dat dat de zenders op de huidige manier worden doorgegeven.
   
 6. In welk pakket zit het Sci-Fi channel eigenlijk ?
   
 7. In het Film & Entertainment pakket en het Totaal pakket.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina