1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

geen geluid kabel 1 en pro sieben

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Vrijevogels, 28 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Momenteel geen geluid meer bij kabel 1 en pro sieben. Freq 313,000 khz regio sneek. Bij Kabel 1 geeft de decoder aan dat er helemaal geen geluid spoor meer beschikbaar is en bij pro sieben is er alleen nog een dolby digital geluid spoor en dat ondersteund mijn tv niet.

    Ziggo: kunnen jullie meer vertellen wat er aan de hand is en wanneer verwacht wordt dat het probleem zal zijn opgelost
     
  2. Volgens mij is het inmiddels opgelost:wink:.

    Er waren problemen met de gewone audio op kabel1 en Pro7 in ons headend. Deze zijn ontstaan doordat op de sateliet de types van het audio veranderd waren en hierdoor niet werden doorgezet. Inmiddels is e.a. aangepast. Excuus voor de overlast.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 28 apr 2009
  3. Het werkt inderdaad weer, bedankt !

    Ook voor de uitleg, nu is het beter te begrijpen dat er een storing was.
     
  4. Normaal kon je kiezen uit DD en Duits (dolby digitaal en duits) nu is dat alleen nog maar op duitsland 1 te zien, bij de andere zie je 2 x duits staan (Humax).
    Beetje verwarrend nu.
     
  5. Is hier nog wel duidelijk zichtbaar, dd en duits2.0 via de humax fox.
    Hier regio noord geen problemen meer dus.
     
  6. vreemd, hier dus alleen op Duitsland 1 DD en Duits. op duitsland 2, RTL, SAT1 en Pro 7 staat dus 2x Duits en onderste is Dolby Digitaal. Er is dus wel Dolby Digitaal te ontvangen maar daar staat dus ook gewoon Duits.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina