1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

On Demand/gekeken films worden gefactureerd?

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door Donbakero, 28 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zojuist einde test fase mail gehad en besloten decoder te houden.
  Wie heeft er ook On Demand films gekeken?

  Ik heb er een paar gekeken en het probleem dat ik hiermee heb is dat er tijdens de testperiode blijkbaar al betaald voor moet worden. Dit in een mailtje dat einde fase test aankondigde.

  Hiervoor had ik natuurlijk al geprobeerd of On Demand werkte. Tijdens 1e poging pakte hij de door mijzelf spontaan verzonnen betaal code niet, in een later stadium wel. Nu krijg ik weer tijdens de laatste vragenlijst vanuit Ziggo te horen dat gekeken films gefactureerd gaan worden.:?


  Mijn factuur van 24 april is overigens normaal, dus niks extra's betaald voor On Demand. Vermoeden dat dit nog wel zal komen.

  Iemand ervaringen hiermee?
   
 2. Dat was in de vorige mail van Ruigrok van begin April ook al gemeld en ook hier op het forum..... dus helemaal nieuw zou het niet voor je mogen zijn hoor....
   
 3. Het is toch niet heel raar dat als je in een testtraject zit, dat je alles wat je vindt in het apparaat wil uitproberen?

  Ik heb ook een aantal films geprobeerd (soms alleen maar om te kijken of het werkte..). Ben benieuwd wat mijn factuur gaat zeggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina