1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Zal dit werken met Ziggo?

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Emiel1155, 27 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voordat ik hem morgen ga kopen heb ik een paar vragen:

  Ik ga deze kopen: Linksys WRT610N WirelessN Dual Band Gigabit Router

  1. Werkt deze router met Ziggo Alles-in 1 Extra snelheid:
  Internet
  down 20 Mbit/s
  up 3 Mbit/s

  Dit is de snelheid die ik heb.

  2. Vanaf juni/juli gaat Ziggo naar download 50Mbit/sec en upload 5Mbit/sec in 2009 is dat en in eerste kwartaal van 2010: naar Download 80Mbit/sec en Upload: 10Mbit/sec, kan deze router dit ook aan voor de toekomstige snelheden zowel via draad als draadloos?

  3. laaste vraag ondersteunt deze router ook WIFI verbinding, zodat ik via de Iphone 3G verbinding kan maken met mijn router en ermee bellen, nu gebruikt ik een van mijn buren de router "Sitecome" via WIFI die geen wachtwoordt heeft..

  4. Ik ga deze erbij kopen voor mijn vaders computer in zijn werkkamer, is dit een goede keuze: Linksys WUSB600N Dual Band Wireless-N Adapter, USB beter dan Linksys WMP300N Wireless-N Adapter, PCI uitvoering? We wonen op 1 verdieping apartment.

  In afwachting op jullie antwoord,
  Groetjes,
  Emiel
   
 2. Als je een beetje gezocht had, zelfde vraag ongeveer als het topic onder je, maar om het kort door de bocht te beantwoorden: Ja, deze router is uitermate geschikt!!!

  Ik heb even de link van het goede topic erbij gezocht, daar staat een overzicht van veel High End routers en de Midrange routers.

  Bedraad WAN <> LAN haalt deze router een doorvoersnelheid van 145.15Mbit/s. Ruim voldoende dus. Draadloos is iets minder. Op 10 meter afstand is er een gemiddelde overdrachtssnelheid van WLAN <> LAN van 73.85Mbit/s en LAN <> WLAN 79.89Mbit/s. Maar dan moet je draadloze apparaat wel de N-standaard ondersteunen, anders haal die snelheden niet. De iPhone schijnt pas in de volgende generatie de N standaard te ondersteunen en ja, persoonlijk heb wij hier geen klagen met de iPhone's op WiFi qua snelheden. Ik en mijn vriendin downloaden er geen DVD's op ;).

  De WRT610N heeft gewoon draadloos/WiFi zodat jij er met je iPhone gebruik van kunt maken. Hier staat de WRT160N en die werkt al perfect ;)

  Persoonlijk zou ik voor de PC een PCI versie gaan gebruiken. Beter is nog steeds die PC bedraad te houden, maar goed, dat zijn eigen keuzes.

  Suc6 met de koop! Ik heb de aanschaf van de WRT610N nog even uitgesteld. Alleen mijn PC heeft een Gbit poort, dus wacht eerst even de snelheidsupgrades af. Tot die tijd doet de WRT160N zijn werk voortreffelijk.
   
 3. Bedankt voor je reactie!
  Ik heb hem vandaag gekocht de Linksys WRT610N WirelessN Dual Band Gigabit Router + Linksys WUSB600N Dual Band Wireless-N Adapter, USB + Linksys WMP300N Wireless-N Adapter, PCI,

  Ik ga eerst de USB gebruiken, mocht dat niet goed werken dan sluit ik hem op PCI aan.

  Ik ben ook blij dat ik via Iphone 3G via WIFI kan bellen GRATIS!

  Ik ben heel erg benieuwd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina