1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vanaf 29 april Sci-Fi Channel, 13th Street en Slam!TV bij Ziggo.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 27 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Denk dat dit in 2009 wel automatisch kan. Zal meer een kwestie van rechten en daaraan gekoppelde kosten zijn.
   
 2. Bij mij krijg ik alleen maar zwart beeld bij sci fi channel en 13th street,nog meer mensen met ditzelfde probleem,ik woon in postcode gebied 6374.....:?:
   
 3. En de meeste regionalen, niet te vergeten... Discovery heeft nu wel al breedbeeld station idents, maar ben benieuwd hoelang het duurt voor ze echt breedbeeld gaan. Zeker ook omdat ze al een HD-versie voeren.
   
 4. Probeer eens je kanalen opnieuw te laten zoeken. Er zijn meer meldingen hiervan, vooral met humax 5000 ontvangers, die niet helemaal goed met nieuwe kanalen en met frequentiewisselingen omgaan. Je hebt ook kans dan meer kanalen niet goed meer werken als je dat niet doet.
   
 5. Regionalen zijn ook publiek. :wink:
  Het Gesprek is trouwens ook 16:9, die was ik nog vergeten.
   
 6. Reactie van SciFi:

   
 7. Niet allemaal -- TV Limburg is commercieel (Nee, ik bedoel NIET L1). En via de redactie van Brabant10 (eveneeens commercieel) weet ik dat men bezig is met een mogelijke overschakeling naar breedbeeld, al is er nog geen termijn...
   
 8. OK, maar ik woon in NH, dus die kan ik niet ontvangen.
   
 9. Op m'n breedbeeld glasbak (crt) heb ik geen problemen met zwarte balken. Zal wel aan mij liggen maar ik vind het prima zo... Ook geen problemen met de ondertiteling op de verkeerde plek. Geweldige zender, die sci-fi! :cool: Die anderen (13th street + slamTV) mogen de deur uit.. Maar daar zullen ook wel liefhebbers voor zijn. :wink:

  Gert.
   
 10. Dat komt omdat het automatisch 'opblazen' van het beeld door de TV zelf via SCART wel werkt. Kijk je via HDMI dan wordt het beeld zo getoond als de digitale ontvanger het verstuurt. Als je automatisch opblazen dus uit hebt staan in de ontvanger, zodat 4:3 ook in 4:3 getoond wordt krijg je zwarte balken links en rechts. Dat vind ik prima want dan zijn de beelden niet opgerekt tenminste. Maar sommige zenders zenden ook 16:9 programma's uit, of alleen nog maar 16:9 (bijv. MTV) uit terwijl de modus op 4:3 staat. In dat geval krijg je dus ook balken boven. Dat zou op te lossen zijn door het beeld door de decoder te laten opblazen, maar dat heeft weer het nadeel van uitgerekte beelden en buitenbeeld vallende vaste ondertitels bijvoorbeeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina