1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vanaf 29 april Sci-Fi Channel, 13th Street en Slam!TV bij Ziggo.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 27 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is Sci-Fi Channel, 13th Street met neerlandse ondertiteling? Want ik weet dat nog niet... Ben nog niet thuis geweest sinds gisterenmiddag... ging gelijk vanuit mijn werk weg...
   
 2. jazeker via dvb subtitles en teletekst subs
   
 3. Volgens mij zit SciFi in een extra pakket en 13th Street in het basispakket.
   
 4. Dat begrijp ik, ik heb echter het gewoon Digitaal Pakket. Geen extra dus. Ik kan echter gewoon naar scifi kijken.
  Ben benieuwt hoe lang nog..............
   
 5. Hoezo 10 muziekzenders. Ik tel er maar 9
  MTV is een lifestyle zender. Dit is al eens kenbaar gemaakt door Ziggo of het eerdere @Home, dat weet ik niet precies meer.
   
 6. slecht beeld

  De nieuwe zenders en dan vooral 13th street doen het bij mij zeer slecht. Ik heb nagenoeg geen signaal, ook na het opnieuw zoeken van alle zenders.
  Het vreemde is dat dezelfde zenders zonder extra handelingen het bij ons andere Dig. toestel wel prima doen :S

  Meer mensen met dit probleem?
   
 7. Betekent waarschijnlijk dat het signaal prima is, maar je de andere ontvanger niet optimaal hebt aangesloten. Dat kan je vaststellen door de decoders tijdelijk om te wisselen. Geeft de decoder die nu goed beeld geeft dan slecht beeld en andersom, ligt het probleem in de lengte of kwaliteit van de kabels van aansluitpunt naar de decoder waar het signaal slechter is. Controleer indien mogelijk of ze voorzien zijn van het KabelKeurmerk, zo niet, kun je het beste kabels aanschaffen die wel daaraan voldoen.
  Als de decoder die nu slecht beeld geeft dan ook slecht beeld geeft, is er iets met de betreffende Scart-aansluiting, of decoder/tv-toestel zelf. Probeer dan eens de Scart-kabels van de decoders om te wisselen.
   
 8. Verbeterd

  ah bedankt voor je tip. Het beeld is inderdaad wel verbeterd. Ik vind het wel gek dat dit probleem zich nu alleen voordeed bij 13th street. Alle andere zenders zijn verder prima.

  Je zou dan denken dat andere zenders ook probemen zouden geven wanneer de kabel niet lekker is.:?:

  Edoch wanner ik bij de zenderinformatie kijk zie ik dat het BER instabiel is. Hier veranderen de cijferreeksen continu. (ik geloof dat dit normaal gesproken op 0000 staat).
  Kan het zijn dat het signaal van die ene zender niet sterk wordt doorgegeven?
   
 9. Meestal juist niet, dat is waaraan je interferentie herkend. Zenders worden op verschillende frequenties uitgezonden. Als er signaal van bv. Digitenne door de kabel heen kan, stoort dat signaal alleen of voornamelijk de zenders waarvan de frequenties dichterbij de frequentie van het storende signaal liggen.
  Dat zou niet zo moeten zijn, maar het kan wel zwakker zijn dan andere kanalen, of op een frequentie in gebruik genomen zijn die bij jou problemen oplevert. BER dient inderdaad 0 te zijn.
   
 10. Ben vooral blij met SciFi, maar kan iemand van ziggo daar de boodschap neerleggen dat het merendeel van Nederland inmiddels een breedbeeldtv thuis heeft staan. Ik zit nu constant te kijken naar een beeld omringt door zwarte balken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina