1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Laatste 2 weekenden Eredivisie Live

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door SANEX^, 27 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo adverteert met "Alle eredivisie wedstrijden LIVE op 4 kanalen. Nu voor maar € 14,95 p/m"

  Op eredivisielive.nl staat:
  Kan ik de wedstrijden die niet live worden uitgezonden ook bekijken?

  Alle wedstrijden worden live uitgezonden. Het kan echter zo zijn dat er afwijkende voorwaarden gelden bij sommige TV-aanbiedingen.


  Met het oog op de laatste twee weekenden waarbij er 9 wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden is de tekst op de Ziggo website blijkbaar in alle haast aangepast: Voetbalkanaal voor de ware voetballiefhebbers met livewedstrijden, achtergronden en nieuws rechtstreeks vanaf de velden. Veel wedtrijden worden in het weekend op vier kanalen tegelijk uitgezonden. Grote kans dat je club ook live te zien is. Kanalen 421 t/m 424.

  In alle haast zeg ik omdat het woord 'wedtrijden' gelijk opvalt.

  Ik maak hier uitop (en daar kan ik natuurlijk vreselijk naast zitten) dat niet alle wedstrijden live uitgezonden gaan worden bij Ziggo terwijl men daar wel mee adverteert. Ik hoop dan maar dat ik mijn club kan zien aankomend weekend.

  Kan en mag dit zomaar?
   
 2. Alle wedstrijden kan je normaal allemaal zien behalve aan komend weekend niet dan zend eredivisie niet alles uit omdat er dan 9 wedstrijden zijn hier aan kan ziggo niks doen dit is nu eenmaal bij eredivisie
   
 3. eredivisie live

  je krijgt de komende 2 weekenden een schakelprogramma tussen verschillende velden waar het nog belangrijk is. dus vooral dan onderin, lijkt me.:applause::applause:
   
 4. Ik baal hier ook van, aangezien mijn club nu niet live wordt uitgezonden terwijl er wel mee geadverteerd wordt/werd.
  Ik ben dus ook van plan om eredivisielive zelf op te bellen en ze een gratis toegangscode voor internet te ontfrutselen. Als ze me die niet geven dan zeg ik dat voetbal wel weer op en kijk ik wel illegaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina