1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

IS filter callout

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door bullish, 27 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mijn router doet aan IP reserveation. de laptop, mijn mobiel, de externe hd en de printer hebben hun eigen IP adres binnen de range van de DHCP. Dan kan ik wel statisch IP instellen maar daarmee bereik je hetzelfde.
   
 2. Mijn router heeft ook DHCP reservation, ze worden uitgegeven op MAC adres. Werkt perfect, maar niet iedereen gebruikt dat, laat staan statische IP's, dus vandaar deze mogelijkheid.

  Dan gaan we verder kijken. Heb je verder nog instellingen cq programma's waarbij je denkt: 'dat zou er ook maar iets mee te maken kunnen hebben'.
   
 3. Besefte niet dat die reservation op MAC gedaan wordt maar wel logisch. Ik kan me geen programma voorstellen wat er recent op zit en dat voor dergelijke onzin kan zorgen. Ik ga, ook omdat ik de hd's naar RAID 0 wil omzetten, opnieuw installeren. Kan nooit kwaad en de backup loopt nu iedere dag mee. ik kan het probleem namelijk isoleren to in de software van de PC dus daar moet het volgens mij liggen. Als dat niet gaat werken dan koop ik een neiwue router, de Linksys 610. Heb ik gelijk gigabit LAN want dat heeft de wrt300 niet. Is alleen wel weer 170 euro verder....
  ik hou je op de hoogte..
   
 4. Heb je de router wel eens teruggezet naar fabrieksinstellingen?

  Hier staat de router voor €149,-. Als je via iDeal betaalt, komt er maar €5,- verzendkosten bij en dan heb je de router voor €154,-

  Betrouwbaar? Ja.

  Ik wacht er nog even mee, ik wil eerst de upgrade naar 50Mbit/s meemaken. Voor nu is het nog niet echt nodig. Laptop moet ook vernieuwd worden nog, maar ach, is een luxe probleem.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina