1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax 5050c 2x opnemen, kan geen radio luisteren

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door jansfotos, 26 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dag, ik neem vanmiddag op RTL7 en Belgie een op. Ik wilde radio luisteren op 538 maar dit lukte niet. Iemand een idee van wat ik verkeerd doe ?
   
 2. RTL7 zit in Transport Stream 11, Eén of Ketnet/Canvas in Transport Stream 206 en Radio 538 in Transport Stream 22. Dat zijn dus drie verschillende frequenties en dat is er één te veel als er maar twee tuners in deze ontvanger zitten.
   
 3. Hallo ArChie,

  Is er ergens een lijst vinden in welke transport stream een zender zit? Een dergelijk overzicht is wel zo handig bij het plannen van opnamen.
   
 4. Voor het Ziggo/@Home gebied kan je een actuele lijst vinden op de website van Digitale Kabeltelevisie. En voor Ziggo/Casema/Multikabel kan je een actuele lijst vinden via de Tweakers website.
   
 5. prachtige lijsten

  Het zijn prachtige lijsten maar ik snap er niks van. Als ik opneem dan is het voor mij logich dat ik radio kan luisteren. Of moet ik eerst een paar uur radio opnemen voor het geval dat ik geen radio kan luisteren?
   
 6. Iets wordt uitgezonden op een bepaalde frequentie. Om dat te kunnen bekijken of beluisteren moet je afstemmen op die frequentie en dat afstemmen gebeurt met een tuner. Zo was het in het analoge tijdperk en zo is het in het digitale tijdperk nog steeds. In de iHDR-5050C zitten maar twee tuners, dus kan je tegelijkertijd maar afstemmen op twee verschillende frequenties waarbij het er niet toe doet of je wilt bekijken of beluisteren.

  Bij digitale TV en Radio heb je het voordeel dat er op één frequentie meerdere zenders worden doorgegeven zodat er in principe tijdens het opnemen van zenders op twee verschillende frequenties nog een derde gelijktijdig kan worden weergegeven mits dat weer te geven kanaal tenminste ook wordt doorgegeven op één van beide frequenties. De indeling van Ziggo voor de digitale zenders per frequentie vindt je in de genoemde lijsten.
   
 7. Bedankt Archie,

  Met de lijst op Tweakers kan ik wat.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina