1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG Cultura en Holland Doc

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door martwout, 25 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op dit moment is op Cultura Toppop bezig, echter volgens de EPG zou er een ander programma bezig moeten zijn. Ook op Holland Doc zie ik de laastste tijd met regelmaat dat de EPG niet klopt met de realiteit. Is er een hapering in de aanvoer van de EPG-gegevens van de themakanalen?

  Update: Op Cultura loopt de EPG duidelijk een uur achter. Toppop was om 19.30 volgens de EPG (dat is dus 20.30) en de documentaire erna begint volgens de EPG om 20.00 wat dus 21.00 moet zijn. Slordig.
   
 2. Viel mij ook op..en is bij diverse kanalen het geval. Was van de week ook bij Het Gesprek en Humor TV..beetje slordig allemaal :?
   
 3. bij Nederland 1,2,3 en de commerciƫle is me dat nog niet opgevallen maar wel bij de thema zenders en ook o.a comedy central family en zo zullen er vast wel meer zijn
   
 4. Ik denk dat dit door de Publieke Omroep zelf wordt veroorzaakt aangezien de tijden van de EPG informatie van de programma's van deze kanalen synchroon lopen als ik die vergelijk tussen de TV Gids van Cultura 24 en de TV Gids van Ziggo.

  Wel valt me nu op dat Ziggo kennelijk weer van een apart lijstje gebruik maakt voor de zender namen die op die TV Gids pagina zijn te selecteren, met het bekende gevolg dat ze vergeten zijn om de naamsverandering van de thema kanalen van de Publieke Omroep ook in dat lijstje door te voeren. Het is natuurlijk nooit handig om overal maar gebruik te maken van losse lijstjes als die gegevens ook gewoon centraal in een database staan. De programma gegevens van die TV pagina komen ook uit die centrale database, dus waarom halen ze daar dan ook niet direct de zender namen vandaan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina