1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke bewerkings software (om reclames etc. eruit te knippen)

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door HMK, 22 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben er tot op heden nog nooit tegenaan gelopen. Ik heb in totaal zo'n 20 films opgenomen met de 5050c welke ik via Pinnacle heb omgezet naar DVD, waaronder recente films en HD docu's. Ik zal eens een door ZDF uitgezonden film proberen, wellicht gebruiken zij de mogelijkheid de content opnieuw te encrypten op harde schijf. Misschien heeft Studio 12 Ultimate welke ik gebruik meer features :mrgreen:

  -Peter-
   
 2. Vraagje: Houd dit programma de teletekst ondertitels in tact?
  Helaas, de download link werkt niet, dus ik heb hem nog niet kunnen proberen.

  Mijn volgende probleem is namelijk dit: Ik heb een aantal films opgenomen waar alleen teletekst ondertitels bij zitten. Die kan ik er uit halen met ProjectX, alhoewel dat bij sommigen wel lukt, en bij een boel niet (joost mag weten waarom niet).
  In de gevallen waar het wel lukt, loopt naderhand de ondertitel niet gelijk, omdat ik éérst de ondertitel eruit gehaalt heb, en daarna pas de reclameblokken verwijderd heb met VideoRedo. Helaas gaat het niet andersom, want VideoRedo haalt tijdens het bewerken de ondertitels weg.
   
 3. Ik heb geen problemen met ZDF opgenomen films in te laden met pinnacle, nadat de file extensie is veranderd in m2ts. Had ik ook niet verwacht omdat VLC deze ook goed laat zien.
  Over de subtitling ben ik nog niet uit. Ik heb wel subtitles in VLC, maar kan nog niet goed beoordelen of deze in het video zitten, of als losse DVB-Subt MPEG packets in de stream. Ik denk het laatste, maar ben nog niet aan de andere packets toegekomen. Er zitten een stuk of 5 packets in waarvan ik nu Video, Audio en de PCR PID heb gezien.

  Ik weet niet hoe Pinnacle Studio met subtitles in de m2ts files omgaat.


  -Peter-
   
 4. Bedankt voor je antwoord, alhoewel de vraag aan Robertdehoop gesteld was en over TSsplitter ging :)

  Ik ben er inmiddels achter dat TSsplitter eigenlijk niks meer doet dan in gelijke delen knippen of aan elkaar plakken van video. Je kunt er dus geen reclames mee uit knippen, want je kunt alleen kiezen voor splitsten op 700MB, 4,5GB etc. Of ik moet iets over het hoofd gezien hebben....

  Over Pinnacle: Ik heb hier ook een film liggen met 5 verschillende talen ondertitels erin. Hoe zou Pinnacle daarmee omgaan? Kiest hij er zelf eentje uit, of behoud hij alle ondertitels? Of kun je zelf kiezen?
   
 5. beginners vraag, maar hoe verander je de extensie in m2ts
   
 6. Henk56: Bedankt voor de link. Ziet er goed uit, ik ga hem zeker testen.

  pr123: Gewoon hernoemen van .ts naar .m2ts. Zo heb ik het tenminste gedaan...en dat werkte bij mij helaas niet.
  Wel moet Windows zo ingesteld staan dat je de extentie (wat achter de punt staat) kunt zien, anders zie je niet wat je precies moet veranderen.
  Als je ipv "film.ts" alleen "film" ziet staan, dan moet je dat even veranderen in de instellingen.
   
 7. Dank je maar waar doe je dit
   
 8. Even kijken....ik gebruik zelf een engelse Windows XP, dus ik zal het proberen naar het Nederlands te vertalen.
  Open Windows Verkenner, klik op het rolmenu: "Extra" (Tools), "Map Opties" (folder options), "Beeld" (View), haal het vinkje weg bij "Verberg extenties voor bekende bestandstypes" (hide extensions for known filetypes). Klik op OK...nog een keer op OK, en dan krijg je de extenties te zien.

  Succes!

  (P.S. Je kunt het ook doen door eerst naar Configuratiescherm te gaan, en daar "Map opties" te openen, vanaf daar is de rest hetzelfde als hierboven beschreven.)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina