1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geluid van TV uitzending via HiFi Set

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door katech, 22 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds zaterdag de Humax 5000 staan en alles werkt perfect,
  Op één dingetje na, via de optische aansluiting heb ik hem aangesloten op mijn JVC set maar krijg ik allen maar een signaal van de radiozenders, waneer ik naar TV overschakel valt het signaal weg, heeft iemand hier al ervaring mee ?
   
 2. * Bump *

  Niemand een idee ??
   
 3. Als je wel de radiozenders hoort en geen v zenders ligt het i.i.g niet aan de het optisch kabeltje en je JVC set want dan zou je ook geen radiozenders horen, (gaat via het zelfde kabeltje.) . Als je gewoon via je tv luistert hoor je dan ook geen tv geluid??
   
 4. Hoe heb je de Humax op je TV aangesloten? Via HDMI? Volgens mij wordt dan het complete signaal inclusief geluid via de HDMI kabel verzonden. Misschien (ik ken de jou decoder niet) moet je iets in de instellingen aanpassen?
   
 5. Ik heb gisteren de softwareupdate geinstaleerd, maar nu komt het radio signaal ook niet meer door, ik heb de humax 5000c via hdmi aangesloten op de tv, Lcd Samsung 656. via de optiche kabel maak ik de verbinding met mijn JVC Sophisti NX-F4B set aangesloten, misschien weet iemand of ik op deze set iets moet aanpassen ?
   
 6. Maakt het nog uit hoe je de geluidsinstellingen in het menu instelt ?

  En probeer het eens zonder dat je de HDMI kabel in de TV hebt zitten. (daarna even de Humax uit/aanzetten) Misschien werkt de optische uitgang niet gelijktijdig als geluid via HDMI werkt ???

  (zelf heb ik geen optische kabel in gebruik dus ik kan het niet testen)
   
 7. Menu A/V/ instellingen kan gekozen worden Dolby geluid, of gewoon PCM gebruikt moet worden voor de digitale uitgang. Als gekozen wordt voor PCM wordt er een 2 kanaals mix van t Dolby Signaal naar de SPDIF aansluiting gestuurd.
   
 8. @katech: Is je probleem inmiddels opgelost? Zo ja hoe? Bij mij treedt dit probleem sinds kort ook op...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina