1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Voip over Ziggo

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Peter Huisman, 21 apr 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, de analoge telefoonlijn kan rechtreeks op de Fritz!box. Ik heb er een gigaset isdn centrale achterhangen en dat werkt perfect. de analoge lijn kan samen met eventuele voip-in accounts als verschillende msn nummers aangemeld worden op je centrale. Daarnaast heeft de fritz!box nog leuke extra's als 5 digitale antwoordapparaten met email support, fax ontvangst, calling rules etc. Alle callcenters die mij bellen komen keurig rechtstreeks op een apart antwoordapparaat terecht en niet meer op de gewone telefoons.
   
 2. fritz!Box

  Begrijp ik dit nu goed: is het mogelijk een isdn centrale te gebruiken via de Fritz!box? (7270 oid) Ik heb een Siemens isdn centrale en vind het een beetje zonde om deze weg te moeten doen. Ik zie het als:
  coax -> cablemodem ---ip---> fritz!box ---isdn---> isdn gigaset
  Of is dit teveel gevraagd?
   
 3. Ja ik was ook even verbaasd, maar eindelijk kunnen we nog wat profijt halen uit onze "duur gekochte" ISDN spulletjes. Zonder een ISDN Abb. Waar ik eigenlijk al een tijdje vanaf wil. Ik heb gisteren de 7270 besteld. Wel even een uitgave maar ik hoop het er binnen een jaar toch wel uit te hebben. En alles via een kastje, jammer dat er nog geen kabelmodem in zit?

  MrDroopy bij welke Voip provider heb jij een Voip in nummer kunnen regelen? Ik zoek al een tijd naar een Voip in nummer. Maar alle mijn bekende providers geven geen nummers meer uit.
   
 4. VOIP in via Budgetphone

  Bij Budget phone kun je een voip in nummer aanvragen. Bij mij werkte het binnen een uur. Je hebt de keus tussen Prepaid en Postpaid. Prepaid nummer voor een jaar kost €10. Ik woon in Groningen en kon keurig kiezen voor een 050 nummer. Geldt volgens mij voor vrijwel alle regionummers.
   
 5. Helemaal top! Werkt direct. Het wordt steeds beter. Bedankt voor de tip.
   
 6. voipbuster met ziggo alles in 1

  Ik heb nu nog :
  Z1 internet ziggo.
  telefoon abonnement van KPN en belkosten via TELE2
  en analoge en digitale TV van Ziggo.
  En ik bel naar het buitenland met Voipbuster.
  Ik gebruik nu voipbuster door op mijn computer via het programma van Voipbuster de 2 telefoons met elkaar te verbinden zonder extra randapperatuur of VoIP telefoons.

  Als ik overstap op alles in 1 werkt Voipbuster dan ook gewoon zoals ik het nu gebruik.?
   
 7. Bij voipbuster kost een nummer €1. Dit is echter een 085 nummer en geen regionaal nummer.
   
 8. Alles in 1 extra in combinatie met voipbuster werkt gewoon. Wel moet ik je er bij vertellen dat ik de voip aansluiting via de Draytek router heb lopen waar ik een dect telefoon op hem aangesloten. Zie geen reden om dan aan te nemen dat het via de computer niet zou werken.
   
 9. Heb op dit moment met alles in 1 extra de volgende opstelling

  Uitgaande belletjes via voipbuster, inkomende belletjes via budgetphone (inderdaad 10 euro per jaar). Ik gebruik de Siemens S450 IP als telefoon dit alles aangesloten op een Sitecom WL306 router.

  Werkt perfect
   
 10. Voipbuster werkt goed en ik kan deze zelfs via mijn mobiel gebruiken, dus ik bel via mijn mobiel gratis naar vaste nummers.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina